Sanatate-Medicina

Ulei de avocado, intrebuintari si beneficii

Recomanda informatia!

Uleiul de avocado este unul dintre cele mai renumite produse pentru trupul nostru, din pricina faptului ca este extrem de bogat in vitamine. Oferind o gama variata de intrebuintari, uleiul de avocado are properietati regeneratoare si emoliente, protejand totodata ceea ce noi, femeile, avem mai de pret. Caracterul sau hidratant ofera vindecare impotriva mancarimii, precum si revitalizarea pielii si atenuarea petelor produse de soare.

La ce este intrebuintat uleiul de avocado

Uleiul de avocado are multiple intrebuintari in industria cosmetica, din pricina faptului ca are multe proprietati folositoare: hidrateaza, cicatrizeaza, vindeca, antibacteriene, emoliente etc. El este aliatul cel mai de vaza al femeii in lupta cu imperfectiunile trupului sau.

Principalele beneficii ale uleiului de avocado

  1. Uleiul de avocado are rolul de a vindeca unele imperfectiuni ale pielii, incluzand semnele acneei sau efectele acesteia. Este suficient o aplicare de aproximativ 10-20 de minute pe zonele cu pricina si efectele vor fi vizibile dupa o foarte scurta perioada de timp. Fructul de avocado va vitaminiza pielea, oferindu-i resursele necesare regenerarii.
  2. Uleiul de avocado este cunoscut pentru abilitatile hidratante. Poate hidrata in profunzime multiple afectiuni. Aplicati uleiul de avocado pe zonele afectate pe pielea inca uda, masati usor si lasati-l sa actioneze cateva minute. Cu un continut ridicat de vitamine si magneziu, acesta va ajuta la hidratarea pielii intr-un timp scurt.
  3. Uleiul de avocado este ingredientul de baza in cremele de ingrijire ale pielii regasite in farmacii sau magazine. Pentru a va imbogati rezultatele, puteti adauga cremelor dumneavoastra uleiul de avocado, obtinand o combinatie mult mai eficient scopului pe care il aveti.
  4. Uleiul de avocado este un bun aliat impotriva celulitei, motiv pentru care este utilizat in majoritatea cremelor cu efec anticelulitic. Pentru a obtine rezultatele dorite, doar masati zonele afectate de celulita si evitati dusul pentru o perioada de cateva ore.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *