Sanatate-Medicina

Corectarea defectelor nasului o operatie estetica de rinoplastie

Recomanda informatia!

Operatiile estetice sunt cele care in ultima perioada au cunoscut o crestere foarte marea, acestea sunt cele care au atras foarte multi consumatori, datorita sigurantei oferite de medicii specialisti din domeniu.

Printre operatiile estetice cele mai cunoscute sunt cele destinate sanilor, de marire printr-un implant, de ridicare sau chiar de micsorare, operatiile de corectare a defectelor nasului sau urechilor, rinoplastie, respectiv otoplastie sau operatia de liposuctie, ce elimina grasimile in exec dintr-o anumita parte a corpului.

Operatia de Rinoplastie

Acesta este operatia chirurgicala pentru corectarea defectelor nasului, prin corectarea defectelor legate de dimensiunea nasului, de modificarea defectelor precum cocoasa sau varful, modficarea dimensiunilor narilor sau a unghiului dintre nas si buze. Prin intermediul acestei operatii esteteice de rinoplastie, armonia faciala va fi una ameliorata.

Cabinet medial unde pot beneficia de o operatie de rinoplastie

Acesta operatie poate fi facuta in cabinetul doctorului Radu Jecan, acesta este unul din cei mai apreciati specialisti chirurgi esteticienti, care ofera clientilor operatii estetice specifice pentru diferite parti ale corpuri. La Dr. Jecan poti beneficia de o rinoplastie la preturi accesibile, intr-un cabinet in care conditiile medicale, precum si cele de cazare sunt unele la standarde ridicate, unde poti avea parte de servicii de cea mai buna calitate.

Ce presupune operatia de rinoplastia

Daca alegi cabinetul dr Jecan pentru o operatie de rinoplastie sau orice alt fel de operatie, atunci va trebuii sa participi la o consulatatie in care vei primii forate multe intrebari legate de sanatate, alergii, de istoricul medical, de motivatia apelarii la acesta operatie si ceea ce te astepti de la operatie.

Acesta intreventie chirurgicala este una care presupune o anestezie, locala sau generala in functie de modul de interventie si obiectivele urmarite, cu o recuperare destul de rapida, in care poti sa reiei activitatile zilnice dupa o saptamana, cu o recuperare completa de 3-4 saptamani, in functie de pacient.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *