Sanatate-Medicina

Cauzele care determina aparitia artrozei si simptomele sale

Recomanda informatia!

Reumatismul nu este o boala in sine, termenul de reumatism desemneaza de fapt un grup de boli, fara o anumita cauza, care afecteaza de obicei articulatiile. Sinonime cu reumatismul sunt osteoartrita degenerativa si artroza, dar lista nu se opreste aici. Osteoartrita spre exemplu desemneaza inflamatii ale articulatiilor, si se imparte in peste 100 de afectiuni, afectand persoane de orice varsta, caracterizandu-se prin durere si limitari ale miscarilor. Un alt sinonim al reumatismului este artroza caracterizata prin distrugerea cartilagiilor articulare, iar cand este de natura degenrativa, reprezinta simptomele unei imbatraniri premature.

Cine sufera uzual de artroza:
– Femeile, preponderent cele trecute de varsta de 40 de ani;
– Cei care sufera de obezitate pe termen lung;
– Sportivii de performanta
– Cei ce depun munca fizica solicitanta
– Cazuri precedente din familie

Simptomele cele mai uzuale ale artrozei sunt urmatoarele:
– Durerea localizata in jurul articulatiei respective, care uneori este destul de ascutita
– Rigiditatea, uzual dispare la aproximativ 2 minute de la punerea in miscare
– Limitarea miscarilor, unele operatii devenind imposibil de executat, mai ales a celor ce necesita o anumita precizie
– Inflamatii, care desi nu sunt caracteristice artrozei, pot aparea din cand in cand si la suferinzii de artroza

De cele mai multe ori, boala este descoperita intamplator, dar exista si cazuri cand simptomele sunt foarte severe, impiedicand pacientul sa mai efectueze operatii simple, cum ar fi imbracatul de dimineata sau spalarea pe dinti.
Pentru tratarea bolii exista din fericire solutii simple pentru a impiedica evolutia bolii, sau pentru a limita efectele neplacute ale manifestarilor boli. La indemana tuturor credem ca se afla compresele cu apa rece sau calda, care pot atenua senzatiile de durere in cazul artrozei degenerative, atunci cand durerile reapar cu regularitate.
O solutie care poate fi avuta in vedere pe termen lung este hranirea articulatiilor cu elementele sale cheie, cum ar fi condroitina, metil-sulfonil-metan, etc, toate regasindu-se in produsul oferit de catre Forever Living Products, anume Forever Freedom. Produsul combina proprietatile gelului stabilizat de aloe vera cu cele ale componentelor de mai sus, la care producatorul a mai adaugat si vitamina D, necesara fixarii calciului in oase si o forma de sulf organic, excelent pentru sanatatea articulatiilor denumit citrat de sulf.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *