Sanatate-Medicina

Ortodontia si aparatul ortodontic fix

Recomanda informatia!

Atunci cand apar probleme dentare importante si malpozitionari (pozitii nenaturale ale dintilor), medicii stomatologi profesionisti trateaza aceste probleme cu ajutorul ortodontiei. Ortodontia este ramura medicinei stomatologice care se ocupa cu intreptarea dintilor strambi si cu asigurarea unei pozitii cat mai corecte a dintilor si a maxilarelor. Tehnica cea mai folosita de ortodontie este purtarea aparatului ortodontic fix.

De ce sa apelezi la ortodontie si care sunt beneficiile aparatului ortodontic fix

Malpozitionarile nu trebuie lasate asa cum sunt. In primul rand pentru ca au un aspect inestetic si influenteaza in mod negativ aspectul fetei. In plus – ceea ce este foarte important – malpozitionarile favorizeaza aparitia bolilor parodontale prin faptul ca nu permit o curatare riguroasa a cavitatii bucale. Un alt aspect important in cazul malpozitionarilor dentare este ca maxilarul nu are o pozitie sanatoasa, si poate avea dureri sau chiar afectiuni ale oaselor.

Beneficiile aparatului ortodontic fix pentru persoanele care il poarta

Aparatul ortodontic fix este foarte eficient, indreptand cu succes malpozitionarile dentare de orice fel, daca este purtat mereu, pentru o perioada mare de timp. Astfel, un aparat dentar incognito safir corecteaza defectele dintilor, dar si malpozitionarile dentare, precum si efectele negative ale acestora. Asa ca nu vor mai exista dureri de maxilar si nici dificultate in curatarea eficienta a dintilor. In plus, persoanele care poarta aparat dentar fix vor beneficia de o dantura mai frumoasa si de un aspect al fetei mai placut.

Aparatul ortodontic fix poate fi purtat cu succes de oameni de toate varstele

Chiar daca ar putea parea de necrezut, aparatul ortodontic fix poate rezolva si cele mai grave malpozitionari, la orice varsta. Dintii pot fi indreptati oricand, nu numai la varsta copilariei, cand sunt in perioada de formare. De aceea, persoanele de orice varsta au o sansa de a-si corecta dintii si de a avea un zambet stralucitor, de invidiat.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *