Sanatate-Medicina

Steroizi injectabili, orali – ce trebuie sa stii

Recomanda informatia!

Acest articol are drep scop informarea in privinta consumului de steroizi. Prin urmare, nu voi face reclama la steroizi, ci voi incerca sa enumar o serie de informatii astfel incat sa pot lamuri pe toata lumea ce sunt steroizii si de cate feluri sunt.

Prima intrebare este: Ce sunt steroizii?

Steroizii anabolizanti sunt produse sintetice care au la baza testosteron – hormonul natural masculin.

Pentru ce se folosesc steroizii?

Steroizii sunt folositi atat in medicina pentru o serie de afectiuni, cat si in sport pentru imbunatatirea performantelor, dar mai ales de cate culturisti pentru cresterea masei musculare.

Cate feluri de steroizi exista?

Pentru inceput, exista steroizi injectabili si steroizi orali. Cei injectabili se administeraza prin injectii intramusculare, iar cei orali sunt de fapt steroizi pastile, ce se administreaza pe cale orala.

Care sunt mai buni? Cei injectabili sau cei orali?

Cei orali sunt mai toxici decat cei injectabili. Deci steroizii injectabili ar fi de preferat. Doar ca mai toti incepatorii aleg produsele orale fiindca sunt mai usor de administrat. Culturistii profesionisti mixeaza si oralele si injectabilele. Insa acest lucru trebuie lasat doar la indemana profesionistilor.

Cum mai sunt catalogati steroizii?

Steroizii anabolizanti mai sunt catalogati si ca steroizi de definire si steroizi de masa. Cei de definire au rolul de a arde grasimile, de mari forta si a intari masa musculara, crescand muschii lent dar de calitate. Cei de masa sunt folositi pentru a castiga muschi repede si de cele mai multe ori vin si cu retentie de apa, dar si cu efecte adverse, dar daca dozajul este in parametri normali, efecte adverse nu ar trebui sa apara. Steroizii de maa cresc atat muschii, cat si forta, energia. Dar odata ce ati incheiat ciclul apa retinuta in corp va incepe sa dispara si o sa aveti pierderi in greutate cnsiderabile. Cu toate acestea, veti avea mult mai multa masa musculara fata de inceputul ciclului.

Ca idee finala, nu recomand consumul de steroizi decat daca tu chiar vrei sa faci performanta din culturism. Acum, alegerea sta in mana fiecaruia, dar prin acest articol sper doar ca v-am facut sa stiti putin mai multe despre steroizi.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *