Afaceri

Saltele Pocket Spring – acum la reducere pe bellanotte.ro

Recomanda informatia!

Saltelele de pat Pocket Spring sunt cunoscute de specialisti sub numele de saltele de pat cu arcuri impachetate individual. Asta inseamna ca arcurile din care sunt concepute saltelele Pocket Spring sunt impachetate unul cate unul intr-un material textil foarte moale, fata de celalalte modele obisnuite de saltele de pate la care arcurile sunt doar interconectate intre ele. Datorita acestui aspect, fiecare arc se poate adapta interdependent de restul, in functie de corpul care se aseaza si prin acest mod se reduc punctele de presiune.

Saltelele Pocket Spring – alege cu incredere de la BellaNotte

Saltelele de pat Pocket Spring au fost introduse pentru prima oara in 1901 in Marea Britanie, fiind la vremea respectiva una dintre cele mai mari inovatii din industria saltelelor. Toata lumea cunoaste saltelele de pat superortopedice si toata lumea stie ca ele sunt foarte confortabile, doar ca fiecare miscare a partenerului este resimtita puternic de ambii ocupanti ai saltelei. De aceea, saltelele de pat Pocket Spring din oferta magazinului BellaNotte reprezinta solutia ideala pentru un somn odihnitor din care sa te trezesti plin de energie. Acestea ofera un suport foarte bun pentru tine si pentru partenerul de somn, anuland orice diferenta de greutate, acest lucru insemnand ca persoanele care stau pe saltea nu vor fi influentate de miscarile partenerului. Saltelele de pat Pocket Spring sunt saltele de o duritate medie care fac parte din categoria saltelelor destul de dure. Arcurile din care saltelele Pocket Spring de la BellaNotte sunt realizate dintr-o sarma cu o flexibilitate si durabilitate ridicata. De asemenea, saltelele de pat Pocket Spring de la BellaNotte se pot folosi si vara si iarna, fara nicio problema. Atunci cand vrei sa iti achizitionezi o saltea Pocket Spring trebuie sa tii cont de de 3 aspecte foarte importante:

  • Invelisul patului de arcuri – ai grija sa alegi o saltea Pocket Spring cu un invelis de spuma care sa reduca punctele de presiune facand astfel ca salteaua sa fie foarte confortabila
  • Grosimea arcurilor – cu cat numarul de arcuri este mult mai mic, cu atat diametrul lor va fi foarte mare
  • Numarul arcurilor – cu cat numarul arcurilor este mai mare, cu atat se va plia mult mai bine pe corpul tau. Numarul maxim de arcuri este de 2000, iar numarul minim este de 600.

Despre magazinul online BellaNotte

Pe www.bellanotte.ro vei gasi saltele de pat Pocket Spring reduse cu pana la 32%. Magazinul online BellaNotte ofera saltele produse de ei, de peste 10 ani, producand si comercializand produse respectand intocmai cel mai inalt standard de calitate, si anume OEKO-TEX®100

Toate produsele BellaNotte vin cu garantia unui raport intre calitate si pret excelent. Pentru mai multe informatii despre produsele lor poti suna la numarul pentru consiliere specializata: 0743.235.677.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *