Afaceri

Asigurarea de Sanatate

Recomanda informatia!

Stim cu totii faptul ca Reforma Sistemului de Sanatate sufera in prezent si ca este foarte important sa se schimbe regulile in aceasta directie. Astfel, ca urmare a acestui lucru este foarte posibil ca in curand asigurarea de sanatate sa intre si ea in randul politelor de asigurare al caror caracter sa fie unul obligatoriu, asa cum este asigurarea de locuinta sau asigurarile auto de tip RCA.

In aceste conditii, clientii vor putea cu atat mai mult sa se poata bucura de asigurarile incheiata in Sistemul Privat decat cele in Sistem Public, intrucat si riscurile pe care acest tip de mediu de asigurare le pot acoperi vor fi unele cu mult mai mari si mai diverse decat ceea ce Sistemul Public poate in prezent.

O asigurare de sanatate in sistemul privat va putea fi personalizata, fiecare persoana asigurata putand alege singura nivelul riscurilor pe care si le va dori acoperite si astfel sa nu mai fie cazul sa nu beneficieze de serviciile medicale necesare atunci cand va fi nevoie.

Iata care sunt principalele dintre aceste riscuri: accesul in cadrul unora dintre cele mai bune clinici private din tara sau din strainatate (dupa caz), zilele de spitalizare, tratamentul la domiciliu, servicii de ambulanta si de urgenta, indemnizatia pentru maternitate, consultatii la medicul generalist sau consultatii de specialitate, analize de laborator si imaginistica, interventii chirurigicale, acoperirea diverselor cheltuieli ocazionate de vizita la medicul stomatolog, decesul ca urmare a unor boli sau accidente prevazute si acoperite de contractul de asigurare incheiat.

Lista poate continua, fiecare beneficiar al asigurarii putand alege singur riscurile pe care sa le acopere si astfel cu ajutorul unei asigurari complementare de sanatate, acesta sa se poata bucura intotdeauna de cel mai bun nivel de protectie din partea unei polite de asigurare.

De asemenea, clientii ar trebui sa tina cont si de pretul unei astfel de polite, care ar putea varia in functie de cateva criterii relevante cum ar fi: varsta persoanei ce vrea sa se asigure sau istoricul medical al acesteia. Astfel, cu cat o persoana va fi mai batrana, cu atat pretul asigurarii ar putea fi unul mai mare. 

La fel se intampla si cu persoanele al caror istoric medical este unul mai bogat si la care riscul de imbolnavire ar putea fi unul mai ridicat. In cazul lor, pretul politei de sanatate ar putea fi cu siguranta unul mai mare.

Cu toate acestea, cu doar cateva zeci de lei lunar, o persoana va avea accesul la unele dintre cele mai bune servicii din domeniul medical si nu se va mai pune problema statului la coada sau tratamentelor de proasta calitate. Alege si tu cea mai buna asigurare de sanatate si nu vei mai avea de ce sa iti mai faci probleme in acest sens.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *