Despre trend-uri in mobila de sufragerie

Recomanda informatia!

Intr-o epoca arhitecturala dominata de variatii ale stilului minimalist, se poate spune oare ca epoca mobilierului din ratan a apus? Ei bine, raspunsul e relativ, fiind conditionat de modului de folosire a ultimei categorii. Prin natura sa, mobila din ratan este una relativ ieftina, usor de facu si mai mult, rezistenta la apa. Asadar, piesele de mobilier din acest material sunt perfecte pentru terase, balcoane, si pentru unele locuri de observatie.

 

 Totusi, daca ne raportam la mobila de sufragerie, este oare ratanul materialul potrivit pentru aceasta incapere? Cu siguranta nu, sau mai bine zis, nu in masura in care propietarii locuintei vor sa aiba un living/o sufragerie modern(a), in care toate produsele sa se potriveasca ca o manusa.

 

Trend-ul actual al decoratiunilor sufrageriilor presupune spatii cat mai aerisite, cu mobilier cat mai aproape de nivelul solului, cu ferestre mari si dulapuri care sa nu iasa in evidenta. Pe cat posibil, in masura in care spatiul o permite, dulapurile nici macar nu ar trebui sa fie prezente in sufragerii, decat daca adapostesc mini-baruri sau electronice.

 

In Romania, acest trend incepe sa ia amploare, chiar daca marea majoritate a magazinelor de mobila se incapataneaza sa vanda produse de dimensiuni mari, greoaie. Hypermarket-urile precum Ikea si din fericire, multe firme care se ocupa cu mobilier la comanda, au inteles nevoile actuale ale utilizatorilor, si au inceput sa isi adapteze oferta pe masura posibilitatilor.

Ce anume au facut? In primul rand, au renuntat la mobilierul din ratan. Au inceput apoi sa promoveze intens in mediul online, campanii de mobila la comanda la preturi avantajoase, dupa care au cautat sa ofere clientilor lor produse cat mai apropiate de cerintele acestora.

Marea majoritate nu a avut probleme in a respecta cerintele clientilor. Desigur, a fost nevoie ca propietarii unor astfel de firme sa investeasca serios in aparatura speciala si in materiale mai scumpe, insa in timp, numarul vanzarilor a inceput sa creasca simtitor.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *