Turism

Staybridge Suites se deschide inaintea Jocurilor Olimpice 2012

Recomanda informatia!

Grupul InterContinental a anuntat ca va inaugura doua concepte hoteliere noi in Londra si Startford: Holiday Inn Staybridge Suites. Cele doua unitati de cazare sunt operate sub franciza  Cycas Hotel Parteners in colaborare cu IHG. Hotelurile sunt localizate langa centrul comercial Chestnu Plaza, langa Parcul Olimpic, unde se vor desfasura competitiile prilejuite de Jocurile Olimpice din 2012. Conducerea InterContinental a decis ca aceasta este perioada optima de inaugurare a unitatilor de cazare, mai ales ca majoritatea hotelurilor din regiune au gradul de ocupare de 100%. Holiday Inn si Staybridge Suites sunt destinate in principal clientilor business si au acces direct la Centrul de Shopping Westfield si la multe atractii precum palate si muzee.

Oficialii grupului hotelier de lux considera ca dupa inaugurare rezervarile hoteliere se vor situa la un nivel foarte bun si se estimeaza ca toate camerele se vor ocupa pana la data de 1 iulie.

Holiday Inn si Staybridge Suites

Angela Brav, seful executiv al grupului hotelier in Europa, a declarat ca reprezentantii InterContinental sunt concentrati pe Jocurile Olimpice din Londra si pe toate posibilitatile de dezvoltare pe care acestea le ofera. Brav a mai spus ca noile unitati hoteliere vor crea aproximativ 120 de locuri de munca. Odata cu inaugurarea Holiday Inn si Staybridge Suites, grupul InterContinental va detine peste 40.000 de camere de hotel in Marea Britanie.

Conducerea InterContinental din Londra a declarat ca cele doua hoteluri vor beneficia de centre de relaxare si sanatate dezvoltate la cele mai inalte standarde.

InterContinental este un grup hotelier de lux fondat de Pan American World Airways. Primul hotel InterContinental din lume a fost inaugurat in anul 1946 in Belem, Brazilia. In prezent, grupul detine in prezent 200 de unitati de cazare in peste 75 de tari. In Bucuresti, hotelul Intercontinental a fost construit intre anii 1968-1970 si pana in 2004 a fost cea mai inalta constructie din Romania.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *