La ce te ajuta calculatorul de asigurari RCA

Recomanda informatia!

Internetul a cunoscut o puternica dezvoltare in ultimii ani si odata cu acesta si piata asigurarilor a crescut foarte mult, fiind mult mai usor acum sa ne asiguram si sa alegem cele mai bune polite care sa acopere pentru noi o mare diversitate de riscuri, dar pentru care sa fim in masura sa platim un pret cat mai mic posibil.

Acelasi lucru se intampla si in zona asigurarilor auto, RCA si CASCO si clientii au acum la dispozitie aplicatii foarte inteligente pe care le pot folosi pentru a putea afla pretul corect al asigurarilor, fara sa mai fie cazul sa isi mai faca griji in privinta corectitudinii acestora.

Astfel, clientii vor putea folosi acum calculatoarele si comparatoarele de asigurari cu ajutorul carora vor fi in masura sa afle cat de mult ii costa asigurarile. Astfel, numai daca iti calculezi RCA-ul online vei putea stii cat de mult te va costa aceasta polita de asigurare.

Aceasta aplicatie este foarte usor de folosit si consta in completarea unui formular de asigurare online cu principalele date despre polita de asigurare ce urmeaza sa fie achizitionata, informatii cu privire la soferul ce achizitioneaza aceasta polita, dar si informatii cu privire la autovehiculul pe care acesta il conduce.

Vor fi asadar furnizate informatii cu privire la datele de identificare ale masinii si datele personale ale proprietarului acesteia. De asemenea soferii au si optiunea de a completa data la care isi doresc sa inceapa valabilitatea politei. Intre datele de identificare ale unui autoturism mentionam: modul in care a fost achizitionata masina (leasing sau alta modalitate), tipul autovehiculului, seria sasiului, masa si numarul de locuri maxim, anul fabricatiei, tipul de combustibil folosit, puterea cilindrica si in cele din urma numarul de inmatriculare.

Datele necesare cu privire la proprietar sunt cele ce tin de tipul de persoana (fizica sau juridica), urmate de CNP-ul sau CUI-ul acestuia, judetul de resedinta, data de obtinere a permisului, starea civila si alte amanunte cum ar fi: numarul de copii minori pe care ii are in ingrijire sau daca este persoana bugetara sau persoana. 

In cele din urma, informatiile cu privire la polita de asigurare sunt importante intrucat aici soferul va avea posibilitatea de a alege teremenul de valabilitate al asigurarii.

Este foarte important ca toate aceste rubrici din cadrul unui formular de asigurare online sa fie completate cat mai corect, intrucat de acestea depinde foarte mult reducerile de care se vor putea bucura soferii. 

In cele din urma este important sa nu se uite nici de prevederile Sistemului Bonus Malus pentru ca in functie de acesta, soferii se vor putea bucura de reducerea cu pana la 10% a pretului asigurarii. Pentru a putea beneficia de preturi mai mici este insa important ca soferii sa nu fi fost implicati in niciun fel de accident auto cu un an inainte de a incheia polita de asigurare. In caz contrar pretul politei ar putea creste chiar si cu pana la 50% fata de cel obisnuit.

Folosind calculatorul de asigurari RCA online, conducatorii auto vor putea afla intotdeauna pretul corect pentru asigurarile de care au nevoie, asa ca foloseste-l si tu si nu vei mai avea apoi niciun dubiu in privinta tarifelor de aigurare.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *