Afaceri

Mulgatoarele de vaci un nou trend in agricultura

Recomanda informatia!

Fermele de vaci se vor folosi de acum incolo de automatizare. Fermierii romania vor avea sansa sa se foloseasca de noua tehnologie disponibila pe piata.

Acestia se bucura de o oferta la mulgatoare de vaci ieftine. Conform cu noile reglementari UE femierii nu vor mai putea apela la metodele traditionale de muls. Insa, vor descoperi ca mulgatoarele de vaci vin in ajutorul, facandu-le munca mai usoara, si mai putin murdara.

Mulgatoarele de vaci sunt niste aparate moderne, care se cupleaza simplu la ugerul vacii fara sa-l raneasca, si va performa pana cand acesta se va goli.

Aparatele de muls sunt conectate la un sistem performant care inregistreaza individual vacile, ai posibilitatea sa stabilesti intervalele de mulgere, si se poate depista vacile pe medicamentatie de cele sanatoase.

Aceste aparate pastreaza vacile sanatoase si facilitatile de lucru curate.

Fermierul va putea observa: fluxul de lapte, caliatatea laptelui, orele efective de lucru si costurile pe care le implica. Prin acesta tehnologie fermierii romani vor avea un control mai mare productiei laptelui, si vor putea sa depisteze la timp problemele de sanatate vacilor sale.

Aceste aparate sunt o investitie pe termen lung, dar fermierii romani se vor bucura de rezultate pozitive. Prin noua tehnologie folosita afacerea va prospera, costurile de munca vor scadea, iar calitatea laptelui este superioara.

Aparatele sunt usor de curata cu un furtun si cu perii, capacitate pahar colector este 160cc iar debitul pe minut de 180.

Toata lumea are de castigat de pe urma acestor aparate.

Intra acum pe site si comanda-ti mulgatoarel de vaci de care ai nevoie.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *