Becuri LED – alege viitorul

Recomanda informatia!

Becuri LED au inceput sa inlocuiasca incet, dar sigur becurile asa zis economice care se afla pe piata, si bineinteles becurile clasice. Eficienta mult mai mare in ceea ce priveste consumul de energie, ofera becurilor LED foarte multe avantaje importante atat din punct de vedere economic, cat si din punct de vedere al sanatatii, deoarece becurile LED nu au gaze toxice.

Alege becurile LED de la LED-Concept

In Romania, produsle cu iluminat LED, deci si becurile LED sunt relativ noi pe piata, desi pe la nivel international sunt deja cunoscute de mult, datorita beneficiilor evidente pe care acestea le ofera. Magazinul online LED-Concept este unul dintre magazinele care va ofera solutia iluminatului cu led, prin niste preturi extraordinar de bune la orice becuri LED din oferta prezenta pe site. Magazinul online LED-Concept sustine trecerea la becuri LED datorita beneficiilor pe care acestea le aduc asupra sanatatii. Becurile LED functioneaza extraordinar de bine chiar si daca va scapa pe jos si se sparg, pentru ca acestea nu contin substante nocive, cum ar fi mercurul care se afla in absolut toate becurile economice. Totodata, toate becurile LED din oferta de la LED-Concept nu emit radiatii UV. Becurile clasice si mai ales tuburile cu neon clasice, au foarte multe fluctuatii de lumina care induc oboseala, provoaca dureri de cap si deterioreaza vazul. De indata ce cumparati becuri LED de la LED-Concept, toate aceste probleme vor fi eliminate.

Cateva dintre beneficile pe care becurile LED le au:

  • Fiabilitatea si rezistenta la factorii externi
  • Durata de viata mare de pana la 50.000 de ore de functionare continua la intensitate maxima
  • Aprindere imediata
  • Usor de instalat

Becurile LED din magazinul online led-concept.ro sunt o alternativa viabila la becurile asa zise economice care au invadat piata in ultimii ani. Becurile LED de la led-concept.ro reprezinta o alternativa viabila la becurile economice care ne-au invadat in ultimii ani.

Cum alegi becurile LED in functie de nevoile tale?

Alegerea unui bec nu trebuie sa fie la intamplare. Caracteristicile principale ale becurile sunt energia consumata, tipul de lumina genera si eficienta. Niciunul dintre aceste detalii nu trebuie ignorat. Va prezentam mai jos cateva criterii dupa care este bine sa alegeti un bec LED

  • Tipu de soclu: inainte de a comanda online becuri LED este bine sa stiti ce fel de soclu se potriveste lustrei dumneavoastra.
  • Destinatia: iluminat exterior sau iluminat interior. Atentie, caci pentru becurile LED destinate pentru exterior, exista un grad de protectie care indica rezistenta acestora la praf si la umidatate.
  • Utilitatea: lumina pentru birour sau pentru casa. La led-concept.ro vei gasi becuri LED ieftine cu lumina calda, rece sau neutra. Fiecare este potrivita pentru un anume tip de spatiu, deci trebuie sa stiti ce cumparati.
  • Cantitatea de lumina de care aveti nevoie.
  • Eficienta luminoasa: aceasta reprezinta cantitatea de lumina emisa de un corp la un Watt consumat. Majoritatea produselor cu LED au eficienta de 80 lumeni/watt, dar la LED-Concept puteti gasi becuri LED si cu eficienta de 100 lumeni/watt.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *