Afaceri

Asigurare Casco ieftina si avantajoasa de la Gothaer

Recomanda informatia!

Alegerea unei asigurari perfecte poate fi un proces lung de cautari si de comparari ale ofertelor de pe piata. Pentru a facilita acest proces, cei de la Gothaer vin cu pachete de asigurari foarte avantajoase, complete, ce contin o acoperire vasta.

Gothaer este unul din cei mai importanti asiguratori din Romani, acesta apartine Grupului Gothaer, orginar din Germani, ce vine in ajutorul clientilor cu polite de asigurare foarte avantajoase, cu standarde de calitate inalte. Aceste asigurari de la Gothaer, poti fi accesate online prin intermediul site-ului www.gothaer.ro, prin intermediul agentilor sau borkerilor de asigurari autorizati sau direct la unul din sediile Gothaer din Bucuresti.

Asigurarea Casco

Aceasta asigurare este una foarte buna, mai ales in cazul in care activitatea ta zilnica este una ce se desfasoara cu ajutorul autoturismului, astfel daca alegi acesta polita de asigurare casco ieftina si avantajosa de la Gothaer, poti fi sigur ca masina ta este protejata.

Asigurarea Casco de la Gothaer este una flexibila, ce se remarca prin rapiditatea cu care daunele sunt preluate, prin plata rapida a cheluielilor, dar si printr-o retea de peste 200 de service-uri partenere, prin care plata este efectuata direct, fara interventia persoanei asigurate.

Tot ce trebuie sa indeplinesti pentru a obtine o astfel de asigurare de la Gothaer este sa ai o varsat cuprinsa intre 38 si 55 de ani si sa ai o masina a carei valuare de nou sa nu depaseasca 35.000 euro si sa nu fie mai veche de 5 ani.

Avantajele Casco Gothaer

Printre avantajele acestei asigurari gasim un punct foarte important dat de primirea unei masini in schimba, pentru perioada in care masina ta se afla in service pentru reparatii, cu conditia ca reparatiile sa fie facute in unul din service-urile partenere din Bucuresti sau Ilfov. In rest, avantajelor sunt date de reducerile pe care poti sa le primesti in functie de anumite criterii precum, plata anticipata, sistem gps, alarma si multe altele.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *