Sanatate-Medicina

Cauti medici in Bacau? Iata care sunt clinicile private din municipiu

Recomanda informatia!

Ai nevoie de un consult de specialitate in Bacau, dar ai prefera sa nu te indrepti catre spitalele de stat? Daca asa stau lucrurile, vei gasi o multime de medici competenti, oricare ar fi problema cu care te confrunti, si in clincile private din muncipiu. Iata, asadar, unde ar trebui sa iti indrepti atentia cand cauti medici in Bacau!

 Centrul de Investigatii Medicale Bacau – Regina Maria

 In 2010, reputata retea de clinici private de sanatate Regina Maria a deschis un centrul de investigatii medicale si in Bacau. Aici vei beneficia de tratamente cu aparatura moderna (RMN, CT etc.) si de cadre medicale bine pregatite.

 Aici vei gasi medici din Bacau specializat in pneumologie, cardiologie, neurologie, medicina interna, medicina fizica recuperatorie si balneologie.

 Clinica Palade

 Cauti medici chirurgi bine pregatiti? Ii gasesti la Clinica Palade, spital si policlinica cu profil chirurgical. Cadrele medicale de aici iti pun la dispozitie servicii ce acopera specialitatile chirurgie pediatrica, obstetrica si ginecologie, chirurgie generala, neonatologie, ORL, medicina interna, urologie, dermatologie, ortopedie pediatrica, neurochirurgie.

 Clinica Luxor

 De o reputatie excelenta se bucura si clinica privata Luxor. Medicii din Bacau care activeaza in aceasta institutie medicala iti stau la dispozitie in cabinete medicale moderne si deservesc unui numar de 20 de specialitati.

 Clinica Gine-Med

 Specializata pe obstetrica si ginecologie, Clinica Gine-Med te pune in legatura cu medici din Bacau cu o vasta experienta in aceasta ramura medicala. Folosind aparatura moderna, clinica privata din Bacau se ocupa si de specialitati conexe, precum pediatrie, medicina interna si geriatrie.

 Policlinica Medical Top

 Complexa si bine dotata este si Policlinica Medical Top. Clinica privata bacauana iti ofera oportunitatea de a efectua in cadrul sau peste 100 de tipuri de analize medicale, inclusiv pe cele mai sofisticate, gratie aparaturii avansate de analiza si medicilorbacauani bine pregatiti.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *