Sanatate-Medicina

Mareste-ti sanii cu dr. Jecan

Recomanda informatia!

In zilele noastre, multe femei apeleaza la chirurgia estetica pentru a-si imbunatati si a-si contura anumite trasaturi fizice de care sunt nemultumite. Astfel, cu ajutorul operatiilor estetice, ele is pot remodela trasaturile cu probleme sau isi pot imbunatati aspectul fizic prin alte metode decat machiajul clasic, moda etc., ca de exemplu prin marirea sanilor.

Marirea sanilor se poate realiza cu implanturi de silicon de diferite tipuri si marimi, in functie de specificitatatile problemelor pe care pacientele vor sa le rezolve.

Marirea sanilor – dorinta naturala sau standarde de frumusete

Marirea sanilor este una din cele mai populare proceduri chirurgicale estetice. In ultimul timp, tot mai multe femei ai incredere in operatiile estetice de marire a sanilor, pentru a deveni mai frumoase si mai voluptoase. Fie ca o fac pentru ca vor sa se simta mai atragatoare, fie din cauza presiunilor standardelor de frumusete si a celor sociale, femeile nu se dau in laturi cand vine vorba de frumusete. In plus, aceste operatii estetice au devenit si foarte accesibile, atat ca procedura cat si din punct de vedere al costurilor de realizare.

Marirea sanilor cu dr. Jecan

Cand vine vorba de orice operatie chirurgicala, intotdeauna este bine sa apelezi la un medic de renume, cu experienta in domeniu, care sa fie profesionist si eficient. Dr. Radu Jecan are o vasta experienta in domeniul chirurgiei estetice (si, in special in marirea sanilor) si lucreaza, in prezent, in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, ca Sef de Lucrari. De asemenea, un alt aspect care il recomanda este faptul ca dr. Jecan e membru fondator la Societatea Romana de Chirurgie Estetica, al carui Board Director este in prezent. De asemenea, in cadrul Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania, este Vicepresedinte al Societatii de Microchirurgie. In plus, experientele minunate cu numeroase paciente si rezultatele exceptionale obtinute pot dovedi inca o data profesionalismul si dedicatia cu care lucreaza dr. Jecan.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *