Sanatate-Medicina

Apeleaza la un specialist pentru operatii estetice reusite

Recomanda informatia!

Chirurgia estetica este o ramura a medicinei care in ultimul timp a inceput sa fie din ce in mai cautata de catre pacientii din Romania, acestia au posibilitatea de a face o operatie estetica pentru a indrepta un defect vizibil al corpului sau pentru a ascunde anumite defecte, precum cicatricile.

Operatii estetice

Cea mai cunoscuta operatie estetica este cea de marire a sanilor cu implant de silicon, insa pe langa acesta exista o multime de alte operatii precum, rinoplastia, operatie estetica la nas, otoplastia operatia estetica la nivelul urechii, liposuctia, operatia de eliminare a garasimii in exces, liftingul facial, eliminarea ridurilor de la nivelul fetei si multe altele.

Apeleaza la un medic specialist in chirurgia estetica

Pentru a face orice operatie estetica, in primul rand trebuie sa existe o nevoie, acesta nu ar trebuii facuta ca un moft, pentru excesul poate dauna foarte grav aspectului fizic, existand foarte multe cazuri de acest fel.

Dr. Jecan este unul din doctorii esteticieni din Romania, specialist in chirurgia estetica si reconstructiva, care le ofera pacientilor operatii estetice profesionale, intr-un cabinet particular, care indeplineste cele mai drastice aspecte legate de igiena si sterilitate, in conformitate cu normele europene in domeniu.

Toate operatile estetice facut cu Dr. Radu Jecan au o etapa initiala, in care iti vor fi puse o serie de intrebari, pentru a descoperii necesitatea unei astfel de operatii, rezultatele asteptate, alergiile si alte detalii legate de operatie si siguranta pacientului.

In functie de operatia aleasa, Dr. Jecan iti va propune cea mai buna varianta estetica si iti va oferii o operatie al carui rezultat va fi unul peste asteptarile tale, cu o perioada de recuperare cat mai scurta.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *