Sanatate-Medicina

Pentru o piele catifelată folosiți o crema de mâini bio

Recomanda informatia!

Știm cât de important este să ne îngrijim și să hrănim pielea într-un mod corespunzător, de aceea avem nevoie de câteva ajutoare externe. Pe lângă hidratarea optimă a organismului și a stratului epidermic cu apă, avem nevoie de o cremă de mâini și pentru picioare cu efecte cât mai bune și produsă din ingrediente 100% naturale. În magazinul de produse cosmetice bio, Phyt\’s România, găsiți o gamă variată de creme pentru corp, ce se potrivesc tuturor tipurilor de piele.

De ce să alegem produsele cosmetice 100% bio?

Pentru că, mai ales în sezonul rece, pielea este atacată de factorii externi nefavorabili, precum temperaturile scăzute, vântul și umezeala, ea trebuie în pentru o piele catifelata folositi crema de maini bio de la phytsromania.ropermanență îngrjită și protejată, cu ajutorul unor creme pe bază de ingrediente naturale. Cele mai eficiente astfel de produse cosmetice sunt cele bio, datorită componentelor nemodificate chimic și care, prin proprietățile lor vindecătoare, au acțiuni mai rapide asupra pielii. Principalele ingrediente din care sunt produse cremele naturale pentru mâini și picioare sunt Vitamina E naturală, Patchouli, lămâie, lemn de santal, rozmarin și alună, unt de shea, caolin, ulei de cânepă și ulei de argan. Toate acestea au rolul de a hrăni pielea și de a o hidrata intens. Bogate și în uleiuri 100% naturale, pure și hrănitoare, cremele de corp de la Phyt\’s România sunt cele mai indicate pentru tratarea pielii uscate și a călcâielor obosite.

Comandați online din magazinul de produse cosmetice bio

Acum puteți comanda, direct acasă la dumneavoastră, crema de mâini și de picioare bio, pentru o grijă mai atentă asupra pielii. Comanda se realizează online, fie fără cont de client, fie cu acesta, mai ales în cazul în care sunteți mulțumiți de produsele cumpărate și vreți să mai comandați și pe viitor. Pentru mai multe informații, apelați numărul de telefon 031.438.06.66 sau mergeți la sediul firmei, situat în str. Ion Mihalache 209, sector 1, Bucuresti.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *