Sanatate-Medicina

Marirea sanilor – cea mai frecventa interventie chirurgicala

Recomanda informatia!

In Romania, una dintre cele mai intalnite interventii chirurgicale este cea de marire sani. Marirea sanilor, sau augmentarea mamara se realizeaza cu implanturi din silicon. Interventia chirurgicala aduce foarte multe avantaje femeilor care nu sunt multumite de aspectul fizic si se simt complexate de marimea bustului.

Daca ai peste 18 ani si vrei sa aduci o imbunatatire corpului tau, iti recomand interventia de marire a sanilor. In articol vei gasi toate informatiile de care ai nevoie inainte de a consulta un chirurg estetician.

Sunteti potrivita pentru operatia de marire sani?

Operatia de augmentare mamara cu implanturi este cea mai solicitata deoarece aduce avantaje mari pacientelor. Femeile apeleaza la aceasta operatie pentru a isi corecta forma sanilor, pentru ca isi doresc o pereche de sani mai mari sau pentru corectarea simetriei dintre acestia.

Cu inaintarea in varsta, apar modificari asupra corpului uman, iar femeile sufera cel mai mult din cauza aceasta deoarece isi pierd increderea in sine. Operatia de marire a sanilor este ideala pentru a te simti din nou frumoasa.

Criteriile cerute pentru augmentarea mamara sunt putine, trebuie sa fiti hotarata ca doriti aceasta interventie, sa aveti peste 18 ani, sanii sa fie dezvoltati complet si sa nu suferiti de anumite afectiuni ce va pot pune sanatatea in pericol in timpul unei anestezii generale.

In ce consta interventia de augmentare mamara cu implant mamar?

Inainte de realizarea operatiei, trebuie sa consultati medicul chirurg estetician pentru a stabili daca sunteti apta pentru realizarea interventiei. De asemenea, va fi necesar sa stabiliti care este forma si marimea potrivita pentru dvs.

Implanturile cu silicon pot avea forma rotunda sau anatomica. Forma rotunda va crea impresia de bust voluminos, atragator, in timp ce forma anatomica este naturala, asemanatoare cu forma sanilor dvs.

Interventia se realizeaza sub anestezie generala si, de obicei, sunt efectuate inciziile in 2 locuri: in pliul natural al sanilor, sub acestia sau in jurul areolelor.

Cum va pregatiti pentru interventie?

Deoarece consultul inaintea operatiei este obligatoriu, trebuie sa respectati ceea ce va recomanda medicul. Doctorul va va recomanda sa renuntati la fumat inainte si dupa operatie si sa evitati anumite medicamente.

Operatia de marire sani este una usoara si rapida. Aceasta se va desfasura sub o anestezie generala si va fi nevoie sa aveti un insotitor pentru a va lua acasa deoarece sofatul este interzis in primele saptamani de la operatie.

Recuperarea post operatorie

Recuperarea dupa interventia de augmentare mamara cu implant din silicon este rapida. Dvs. trebuie doar sa urmati recomandarile medicului. Va fi nevoie sa purtati un bandaj si o bustiera si sa evitati dormitul pe burta.

Trebuie evitat efortul fizic intens. Puteti reveni la munca intr-un timp scurt daca nu depuneti efort fizic. Dupa 3 saptamani de la operatie puteti sa reluati anumite activitati fizice, inflamatia sanilor se va diminua si rezultatul final va incepe sa se contureze.

Rezultatul final al interventiei de marire sani se va observa de abia dupa 6-8 luni. In timpul acesta trebuie sa realizati controale periodice. Fiind totusi o interventie chirurgicala, aceasta implica si riscuri, chiar daca sunt rare, dar dvs. trebuie sa tineti legatura cu medicul estetician.

Va recomand consultarea unui specialist cand luati hotararea de a realiza o interventie de marire a sanilor. Rezultatele vor fi satisfacatoare si veti observa avantajele. Pe langa un aspect mult mai placut al corpului, increderea dvs. in sine va creste considerabil.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *