Drojdia de bere combate depresia
Drojdia de bere reprezinta o concentrare de ciuperci microscopice, mai exact niste microorganisme care produc toate vitaminele din complexul B, enzime, calciu, magneziu, fosfor si seleniu.
Totul despre consumul de drojdie de bere
De asemenea consumul de drojdie de bere duce la combaterea depresie mult mai usor, cresterea rezistentie in eforturile fizice, este utilizata cu succes si ca tratament impotriva unor probleme ale tenului cum ar fi acneea cronica dar cercetatorii au descoperit ca are efecte benefice si asupra parului si a unghiilor. Tocmai ce am citit in articolul din revista FarmaciaTA despre drojdia de bere, ca aceasta se gaseste in comert sub diverse forme: prima si probabil cea mai des intalnita si cunoscuta este cea de drojdie proaspata care poate fi consumata in combinatie cu mierea ( la o lingurita de drojdie se adauga 3 de miere si amestecul facut este consumat de 3 ori pe zi), apoi este drojdia uscata pe care o gasim in magazine la plicuri si care trebuie dizolvata in suc de morcovi (facut in casa, 2 lingurite de drojdie la jumatate de litru de suc de morcorvi, intreaba compozitie se bea in 3 transe intr-o zi) si nu in ultimul rand vorbim despre tabletele cu drojdie pe care le gasim in magazinele naturiste si la farmacie si se administreaza conform prospectului din cutie.
Cura de slabire pe baza de drojdie de bere
O cura cu drojdie de bere dureaza minim 10 zile si maxim o luna iar dupa terminarea ei trebuie o saptamana de pauza. Chiar daca drojdia de bere are o gramada de propietati si este recomandata in tratarea diverselor afectiuni, persoanele care se confrunta des cu constipatia trebuie sa fie atenti pe intreaga cura.