Sanatate-Medicina

Aparatele cu aerosoli ofera numeroase beneficii

Recomanda informatia!

Astmul este o boala tot mai des intalnita, mai ales in randul copiilor, iar in unele cazuri cea mai eficienta metoda de a trata aceasta afectiune este sa folosesti un aparat cu aerosoli. Citeste mai departe ca sa afli totul despre beneficiile acestui aparat medical.

Cum functioneaza un aparat de aerosoli

Denumit si nebulizator, acest aparat transforma medicamentul lichid in vapori, fiind recomandat copiilor carora le este greu sa foloseasca inhalatorul, dar si in situatiile in care se cere administrarea unei doze mari de medicament. Cu ajutorul unui aparat de aerosoli pot fi administrate o larga varietate de medicamente, atat pentru ameliorarea imediata a simptomelor astmului, cat si pentru tratamentul bolii pe termen lung. Marile companii medicale produc atat aparate de aerosoli pentru acasa, cat si variante portabile, mai mici si mai practice.

Caracteristicile unui aparat cu aerosoli

Aparatele pentru acasa au dimensiuni mari, necesita mai mult spatiu si se alimenteaza la priza, in timp ce modelele portabile functioneaza cu baterii de unica folosinta sau reincarcabile. Exista aparate cu aerosoli portabile care pot fi incarcate inclusiv la priza de bricheta a masinii. In plus, un nebulizator portabil este mult mai mic decat cel clasic, putand fi purtat in poseta, servieta sau rucsac, pentru a fi mereu la-ndemana.
Pretul unui nebulizator poate varia in functie de marca, tipul sau capacitatea aparatului. De obicei, modelele portabile sunt mai scumpe decat cele folosite acasa. Nu uita: inainte sa cumperi un astfel de aparat, cere sfatul unui specialist.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *