Sanatate-Medicina

Secretul frumusetii tenului meu este crema Gerovital H3 Derma

Recomanda informatia!

În materie de creme de față, pot spune că le-am încercat aproape pe toate. Ca toate femeile, îmi doresc ca tenul meu să rămână mereu tânăr și sănătos, iar atunci când am descoperit crema de față Gerovital H3 Derma, am știut că aceasta va rămâne, pentru totdeauna, aliatul meu contra semnelor îmbătrânirii și pielii.

Pășește în noul an cu Crema Gerovital H3 Evolution

secretul frumusetii tenului meu este crema gerovital h3 dermaÎncă din primele zile în care am folosit Crema Gerovital H3 Evolution, am simțit diferența. Astfel, combinând crema antirid  și fermitate, cu crema antirid pentru conturul ochilor, am avut parte de rezultate extraordinare și în cel mai scurt timp. Folosind produsele Gerovital H3 Evolution, pielea feței și-a recapătat tinerețea, elasticitatea și suplețea pentru o perioadă îndelungată de timp. De asemenea, datorită formulei special create pentru lupta contra semnelor îmbătrânirii, precum ridurile, cearcănele sau petele cauzate de factorii UV, crema regenerează și restructurează pielea și o protejează contra factorilor radicali externi. Mai ales în sezonul rece, crema H3 Derma are grijă ca pielea feței să aibă parte de hidratare corespunzătoare și de corectarea imperfecțiunilor din jurul ochilor, gurii și gâtului.

Crema, bogată în acid hialuronic, menține umiditatea pielii și acționează precum un tonifiant și remodelator al conturului feței. Mai mult decât atât, vitaminele A și E protejează împotriva procesului oxidativ, untul de shea compensează deficitul de lipide în ceea ce privește pielea uscată și cea predispusă la uscare.

Comandă crema Gerovital H3 Derma din farmacia ta online

Acum poți și tu beneficia de efectele uimitoare ale cremei de față de la GerovitalH3 Derma, comandând din farmacia ta online, unde, împreună cu cardul declient fidel, te bucuri de o reducere de 11%. Doar cu Gerovital H3 Derma te vei bucura din nou de tinerețea, suplețea și sănătatea tenului tău, în cel mai scurt timp.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *