Sanatate-Medicina

O intervenție chirurgicală îți poate da viața peste cap. Nu și acum!

Recomanda informatia!

O intervenție chirurgicală îți poate da viața peste cap în primele secunde de la aflarea veștii pentru că la nivel psihologic, creierului îi e frică de necunoscut, de ceea ce nu poate controla. Este normal să îți pui întrebări legate de costurile intervenției, medicul practicant, cât va dura procedura, cât va dura recuperarea și nu în ultimul rând care este cea mai potrivită clinică, atât din punct de vedere al calitatii actului medical cât și igienic. Însă ceea ce poți controla este decizia de alege cea mai bună soluție dacă urmează să suporți o intervenție chirugicală. Cum? Printr-un instrument specializat în listarea si compararea prețurilor și serviciilor medicale!

Mediprice.ro a apărut pe piață cu scopul de a ușura viața românilor care au nevoie de îngrijiri medicale în domeniul medical privat. Procesul de căutare este special gândit de dezvoltatorii platformei cu scopul este de a scuti timp în favoarea sănătății. Vestea unei intervenții chirurgicale poate veni pe neașteptate, iar medicul este nevoit să intervină pentru a salva viața pacientului.

În timp ce sănătatea este pe primul loc într-o țară în care încrederea este pusă la indoială în special în domeniul medical, Mediprice te ajută să iei cea mai bună decizie pe cont propriu, indiferent de părerile celor din jur. Trebuie să ții cont că experiența altora poate fi  total diferită față de a ta, pentru că organismele reacționează diferit. Este important să te cunoști foarte bine, iar Mediprice vine în întâmpinarea nevoilor tale, pentru ca pune preț pe calitate și profesionalism.

Cum poți afla în cel mai scurt timp prețul unei intervenții chirurgicale în mai multe clinici?

Mediprice.ro optimizeaza cautarea pe internet a serviciilor medicale, oferind informatii complete despre acestea, despre unitatile medicale, medici si tarife, reunind pana in prezent 80 de clinici medicale și lanturi private din Bucuresti ce se va extinde si la nivel national. Baza de date a www.mediprice.ro cuprinde peste 7.000 de prestatii medicale si este un agregator de preturi care permite geolocalizarea serviciului dorit si vizualizarea medicului practicant, fiind cea mai ușoara si rapida metoda de a accesa informații despre un serviciu medical.

Utilizand platforma noastra, pacientului i se ofera date despre CLINICILE INSCRISE(denumire, localizare, traseu Google maps, descriere, contact), date despre MEDICI / – nume, titulatura, clinica, specializare, ani de experienta, cariera profesionala), GEOLOCALIZAREA serviciului cautat, date despre PRETUL aferent serviciului, inclusiv daca este/ nu este decontabil CAS in cadrul clinicii.

Mediprice.ro este ruda lui Google, ce îți oferă in domeniul medical soluții în funcție de nevoile tale, la doar un click distanță. Astfel poți afla prețul intervenției chirurgicale căutând, de exemplu după cuvântul ”apendicită”, una din cele mai comune operații. Poți alege în funcție de preț, de distanța față de clinică si mai ales în funcție de medicul practicant. Este necesar să reții faptul că pe Mediprice.ro informațiile sunt verificate, fiind în avantaj față de alte site-uri care te pot dezinforma foarte ușor prin libera exprimare a unor autori nespecializați. Puteti gasi mai multe detalii aici…

Pași esențiali de făcut atunci când te pregătești să suporți o intervenție chirurgicală

Informații specializate – alege să te informezi din surse sigure, fie direct de la medicul chirurg, fie din publicații de specialitate. Pentru confortul tău psihic, programează cât mai bine data intervenției chirurgicale, dacă timpul îți permite, astfel că vei avea răgaz să obții răspunsurile necesare. Nu degeaba se spune că ”cel care deține informația, deține puterea!”. Pentru că e normal ca creierul tău să fie inundat de informație, folosește un carnețel în care să îți scrii întrebările. Așa le vei putea citi mai des și te vei putea familiariza mai ușor cu ideea intervenției chirurgicale.

Consultații – este necesar să te prezinți la aceste consultații pentru a ține sub control evoluția afecțiunii. Astfel, starea ta de sănătatea va fi evaluată. Răspunzând la întrebări legate de istoricul medical și la medicamentele consumate în mod constant, vei ajuta medicul să te diagnosticheze în mod optim. Tot acum, în funcție de politica fiecărei clinici, vei putea viziona și rezerva unde vei fi repartizat la momentul internării, moment în care poți observa și te poți convinge la fața locului de igiena clinicii alese.

Înainte de intervenția chirurgicală – este posibil ca medicul să solicite o serie de analize generale de sânge (hemoleucograma). Tot acum îți poate fi monitorizată și inima, cu ajutorul EKG-ului. În funcție de complexitatea intervenției, medicul poate avea nevoie și de analize de imagistică, precum CT, RMN sau radiografie. De asemenea, orice pacient va realiza testul anestezic.

Intervenția chirurgicală  –  este poate cel mai înfricoșător pas, dar vestea bună este că o dată ajuns aici, ești la jumătatea drumului! De cele mai multe ori, pacientul este internat în ziua operației, în funcție de programare și îi sunt administrate medicamente cu rol de reducere a stresului.

Recuperarea – Beneficiul contractării serviciilor medicale private este acela că pacientului i se acordă atenție 24 din 24 de ore . Recuperarea postoperatorie poate avea diferite episoade în funcție de vârstă, de complexitatea intervenției și de metabolismul fiecarei persoane. Cu toate acestea, pacientul va fi informat asupra riscurilor aferente (daca există), asupra procedurii chirurgicale, dar și asupra celei de recuperare, astfel încât să i se confere un suport psihologic de calitate. De cele mai multe ori, succesul unei intervenții chirurgicale constă în încrederea totală acordată medicului practicant.

Cum știi că ai găsit medicul chirurg potrivit?

Mediprice.ro îți oferă o bază de date vastă cu medicii din România, dar și din afara țării, din clinici private de renume din Austria sau Turcia. In funcție de filtrele pe care le aplici în motorul de căutare al platformei Mediprice, poți accesa profilul complet al fiecărui medic care practică acea intervenție chirurgicală. Nu uita să salvezi în listă preferințele tale pentru a avea acces facil la ele, fără a pierde timp!

Cum le transmiți apropiaților vestea unei intervenții chirurgicale?

Poate pentru tine este mai ușor să suporți vestea care în cele din urmă nu este atât de rea, din contră – ai descoperit la timp o problemă de sănătate ce poate fi rezolvată! Pentru familie și pentru prieteni poate fi dificil, implicând latura emoțională față de tine. Pentru a preveni anumite situații inconfortabile de ambele părți, ai putea să iei în considerare informarea acestora doar atunci când te-a familiarizat cu ideea si ai luat cea mai bună decizie cu privire la acest pas. Încrederea ta în sine se va reflecta și asupra atitudinii lor, astfel că optimismul tău și al lor vor face loc  ”vremurilor mai bune” să vină.

În concluzie, vestea unei intervenții chirurgicale îți poate da viața peste cap doar pentru câteva secunde, pentru că din fericire exista medici foarte bine pregătiți la doar un click distanță, pe platforma Mediprice.ro! O dată luată decizia de a face acest pas, nu îți mai rămâne decât să citești, relaxat, cele mai bune soluții pe care Mediprice.ro ți le pune la dispoziție, în mod gratuit. Sănătatea rămâne pe primul plan!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *