Diverse

Cateva sfaturi de experti pentru a invinge stresul reintoarcerii la munca in aceasta toamna

Recomanda informatia!

Un lucru e sigur si universal valabil pentru toata lumea. Este foarte greu sa te intorci la munca dupa cateva zile sau saptamni petecute acasa, relaxandu-te sau petrecand in cele mai exotice destinatii. Te simti si tu cu « capsa pusa » si nu stii cum sa mai faci fata treburilor sau sarcinilor care stau in asteptare? Iata cateva sfaturi de experti care te vor ajuta sa faci fata mai usor stresului reintoarcerii.

Organizeaza-te. Pentru a lucra cat mai bine, cel mai bine ar fi sa incerci sa iti coordonezi sarcinile in asa fel incat cele mai grele sau mai dificile sa fie realizate atunci cand esti mai in forma.

Gandeste-te la starea ta de bine. Starea de bine este un lucru esential atunci cand vrei sa te dai dovada de productivitate ridicata la locul de munca. Este legata in mod direct de starea ta de veselie, de nervozitate, de incredere, de impresia de siguranta, dar si de echilibrul intre viata profesionala si viata privata. Deci daca ai reusit sa determini care sunt lucrurile care te fac sa te simti cel mai bine, fa din ele o prioritate.

Lucreaza mai putin. Daca tragi prea mult de tine nu vei reusi sa faci performante, chiar din contra. Vei comite mai multe greseli. Nu te lasa deci infricosat de gramada de dosare care s-a adunat la tine pe birou si incepe sa faci lucrurile in mod progresiv.

Tine-te departe de telefon. Daca te simti nervoasa sau inversunata si vrei sa te certi cu toata lumea, cel mai bine ar fi sa raspunzi doar la cele mai importante apeluri. Lasa dependenta de smartphone deoparte. Vei vedea ca iti va aduce doar beneficii.

Devino mai competitiv/a. Incearca sa faci in asa fel sa iti optimizezi cat mai bine timpul, deoarece reprezinta resursa ta esentiala de la locul de munca. In fiecare zi de luni fa o lista cu 3 lucruri absolut importante sau primordiale de rezolvat pana vineri si vei reusi sa te odihensti in week-end.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *