3 particularitati ale lentilelor anuale care le fac tot mai cautate de catre pacienti

lentile anuale

Recomanda informatia!

Ti-ai propus ca in aceasta toamna sa faci o schimbare la 180 de grade, renuntand la veche pereche de ochelari de vedere si alegand noile sortimente de accesorii medicale? Preferi o alternativa pe termen lung la ochelarii de vedere, chiar daca procedura de ingrijire este ceva mai meticuloasa.

Asadar, daca toamna aceasta a venit momentul sa faci o trecere spectaculoasa, pentru ca nevoile tale privind o vedere cat mai buna sa fie indeplinite, a venit clipa sa studiezi mai multe particularitati si sa iti dai seama de avantajele purtarii unui set de lentile anuale.

Lentilele de contact par a fi o inventie moderna. Este adevarat ca parintii sau bunicii nostri nu prea au avut parte de astfel de produse, insa ideea realizarii lor dateaza de mai bine de 500 de ani. Leonardo da Vinci, marele inventator italian, a realizat cateva schite care sugereaza faptul ca vederea poata fi corectata cu ajutorul unor obiecte plasate direct pe globul ocular.

Lentilele de contact sunt solutia de care ai nevoie. Din punct de vedere estetic, lentilele de contact au un avantaj cert, acela de a evidential, mult mai bine, conturul si culoarea ochilor.

Totusi, un set de lentile anuale prezinta o serie de particularitati care ar trebui luate in calcul inainte de alegerea perechii potrivite. O discutie cu medicul oftalmolog sau experti au unor dealeri autorizati, precum lentile.info, te pot ajuta sa iei o decizie in cunostinta de cauza.

Insa, 3 particularitati sunt de retinut atunci cand iti propui ca perechea ta de ochelari de vedere sa fie inlocuita de un set nou de lentile anuale.

Lentilele anuale: scapi de grija pierderii unui obiect

Ochelarii sunt adesea expusi riscului de a fi pierduti sau uitati prin locurile unde muncesti, calatoresti, ori atunci cand faci vizite rudelor sau prietenilor. Mici, confortabile si usor de aplicat, lentilele de contact anuale te scapa de grija de a uita, piede sau sparte ochelarii de vedere.

Totusi, trebuie sa ai grija la loviturile sau obiectele care ar putea patrunde in ochi. Riscul ca resturile de lentile sa lezeze ochiul este maxim!

Acopera uniform campul vizual

La fel ca toate tipurile de lentile de contact, lentilele anuale au capacitate de a acoperi, intr-o maniera uniforma, intreg campul vizual. Ochelarii de vedere nu garanteaza o vedere optima la marginea campului vizual! Din aceasta perspectiva, un set de lentile anuale vine la pachet cu acest avantaj imens care te-ar putea convinge ca “asul” schimbarii este in maneca ta!

Avantaj cert din punct de vedere estetic

Esteticul este in adevarat punct nevralgic, care ii preocupa pe majoritatea pacientilor care vor sa arate bine. Ochelarii acopera conturul ochilor si partea superioara a fetei. Din aceste motive, aspectul fizic poate avea de suferit. Nu acelasi lucru se intampla, insa, cu accesoriile moderne, care au un design care contureaza bine forma anatomica a ochiului si pune mai bine in relief culoarea naturala a irisului.

Deci, indiferent ca esti nemultumit de modul in care ochelarii te ajuta in corectarea viciilor de refractie sau pur si simplu iti propui sa arati fermecator, un set de lentile anuale este o varianta ideala aflata la indemana ta. Mai mult, costurile de inlocuire a lentilelor sunt reduse, intrucat recomandarea privind purtarea lor vizeaza strict perioada unui an!

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *