Sanatate-Medicina

Lentilele de contact colorate, de unde le cumperi

Recomanda informatia!

O pereche de lentile de contact colorate sunt potrivite daca vrei sa iti schimbi culoarea ochilor, pentru a capata un nou look.

Lentilele colorate pot fi cumparate fara reteta si de la medic

Lentilele de contact colorate pot fi cumparate fara reteta de la medicul oftalmolog, caci nu etse nevoie sa corecteze o problema medicala. Insa trebuie sa te asiguri inainte de a le cumpara ca esti apt pentru a le purta. De aceea, trebuie sa faci un control de rutina la medicul oftalmolog, care sa iti spuna ca poti sa porti lentilele.

Aceste lentile de contact colorate sunt usor de purtta, nu simti decat un mic discomfort in momentul in care le pui in ochi. Apoi senzatia dispare. Trebuie sa ai grija sa le tii in solutia speciala pentru lentil sis a nu le porti mai mult timp, trebuie respectat cu strictete termenul de valabilitate al acestora.

Este important sa cumperi lentile de contact colorate care sunt confectionate dintr-un material de calitate, care sa permita ochiului sa respire, sa functioneze cum trebuie. Asadar, este important sa faci achizitia lentilelor de contact de la un magazine de optica medicala sau de pe internet, insa de pe site-uri care au toate avizele necesare pentru comercializarea de astfel de produse. Este un mod de a te asigura ca nu iti pui in pericol sanatatea ochilor.

Odata ce incepi sa porti lentilele de contact colorate, trebuie sa stii ca nu ai voie sa le porti in momentul in care intri in apa, daca, de exemplu, aci inot. Purtarea acestora nu este recomandata nici daca ai conjunctivita.

Cand porti lentile te poti machia fara probleme, nu exista niciun impediment in acest sens.

Cum alegi culoarea lentilelor?
Trebuie sa fii atent sic and alegi culoarea lentilelor de contact, aceasta trebuie sa se potriveasca persoanei care le poarta. De aceea,inainte sa te decizi ca vrei, de exemplu, lentile de contact colorate in albastru, este bine sa probezi mai multe variante. S-ar putea sa descoperi ca nu albastrul este culoarea care te avantajeaza, ci verdele. Nu cumpara prima pereche pe care o gasest, trebuie sa studiezi mai multe oferte.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *