Sanatate-Medicina

De ce este buna silimarina si cum ne sustine sanatatea?

Recomanda informatia!

Silimarina sustine sanatatea si functionarea normala a sistemului hepatic, ceea ce inseamna ca te ajuta sa ai un ficat sanatos.
Acest extract este folosit de mai bine de 2000 de ani pentru a trata problemele ficatului, cat si pe cele ale bilei.

Silimarina, sub forma de capsule
Silimarina se gaseste sub forma de capsule. Extractul de armurariu Bronson este o formula avansata care ofera o inalta calitate, extract standardizat de silimarina. Semintele aceestei plante sunt bogate in bioflavonoid silimarina, substanta care protejeaza celulele hepatice. Poti apela la Bronson Milk Thistle, care are acest extract in compozitia sa.
Este important de stiut ca produsul este recomandat numai pentru adulti. Se ia cate 1 capsula, o data pe zi, impreuna cu un pahar plin cu apa. Intrecut, multe afectiuni hepatice erau prevenite si tratate cu ajutorul acestui extract natural.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc insa o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Este un compus natural, care se extrage din plante, si anume din ciulini. Ajuta la o mai buna fucntionare a ficatului, ceea ce inseamna ca acest organ va functiona corespunzator. Acest lucru inseamna si o buna preventie in ceea ce priveste bolile de ficat.

Este foarte important ca boala ficatului gras sa fie tinuta sub control, lucur care se poate face cu suplimente alimentare, pentru ca sa fie prevenita aparitia cirozei hepatice. Ciroza este mult mai greu de tratat, fiind o boala mult mai periculoasa. De obicei, bolile hepatice nu dau simptome.
Silimarina, in ce boli sau afectiuni este utila
Silimarina este indicata persoanelor care sufera de afectiuni hepatice, si anume hepatita C, ciroza hepatica, boala ficatului gras. Este utila si celor care au fost diagnosticati cu insufiecienta hepatica. Este insa important sa cereti sfatul medicului inainte de a lua suplimente alimentare cu silimarina.
Exista persoane care au alergie la silimarina, de aceea nu pot lua suplimente alimentare care contin acest produs.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *