Masini

Carligul de remorcare pentru Fiat Ducato –anexe si accesorii ideale

Recomanda informatia!

Daca tocmai ti-ai achizitionat un carlig de remorcare pentru Fiat Ducato pe care intentionezi sa il folosesti pentru autoturismul personal in scopuri practice sau de amuzament, trebuie sa iei in calcul si  achizitionarea unor anexe si a unor accesorii care iti vor fi utile. 

Anexele 

In functie de scopurile in care vrei sa folosesti carligul de remorcare pentru Fiat Ducato, trebuie sa iti achizitionezi anexele corespunzatoare. Daca ai de gand sa il utilizezi in scopuri comerciale sau industriale, o remorca este foarte potrivita. Cu ajutorul acesteia, vei putea intreprinde activitati de transport pentru afacerea personala sau pentru partenerii si colaboratorii pentru care lucrezi.

Daca, dimpotriva, nu te intereseaza catusi de putin acest aspect practice si vrei sa te orientezi mai mult catre activitati care tin de amuzament si de petrecerea timpului liber, poti lua in calcul achizitionarea unei rulote cu care sa pleci in excursii si vacante alaturi de families i prieteni sau a unui ax de transport pentru diverse obiecte de dimensiuni mari, cum sunt barcile pentru pescuit. 

Semnalizatoarele si stopurile pentru anexe 

Orice tip de anexa pe care o alipesti de autoturismul personal poate obtura vizibilitatea celorlalti participanti la trafic in ceea ce priveste intentiile tale din timpul sofatului. De aceea, legislatia impune folosirea unor semnalizatoare si stopuri de frana speciale pentru aceste anexe, care comunica cu comenzile autoturismului si care ii pot informa pe colegii de drum cu privire la intentiile tale de a vira sau de a opri masina. 

Cuplele pentru remorci, rulote si alte anexe 

Orice tip de anexa se poate alipi de autoturism prin intermediul carligului de remorcare pentru Fiat Ducato cu ajutorul unei cuple pentru remorci sau al uneia pentru rulote. Acestea sunt de mai multe tipuri si cu mai multe feluri de prindere, in functie de nevoile pe care le ai si care se stabilesc in functie de gabaritul anexei si de scopurile utilizarii acesteia.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *