Afaceri online

Newsletterul, din ce in ce mai prezent in online

Recomanda informatia!

In ultimele luni, casuta mea de email, fie ca este vorba de yahoo sau de gmail, este din ce in ce mai plina cu newsletter, lucru care ma amuza teribil daca sunt noutati din domenii la care m-am abonat si nu numai. Acest lucru se intampla fiindca omit mailuri importante, pe care chiar vreau sa le citesc.

Cum ma streseaza un newsletter

Smartphone-ul ma averizeaza mereu cand primesc un mail,iar majoritatea sunt pline cu newslettere, ceea ce ueori ma scoate din sarite, fiindca imi verific telefonul aiurea si pierd din concentrare, mai ales la serviciu. De aceea, ma enerveaza tare un astfel de mail. Enervante sunt si aceste newslettere primite din strainatate, caci chiar nu au ce sa caute la mine in casuta de mail, de exemplu, faptul ca o vedeta din India s-a casatorit. Chiar nu stiu cum fac cei de acolo rost de adresele de email!

Te poti dezabona

Din fericire pentru mine, exista si un serviciu de dezabonare, ca sa nu mai stai cu gandul ca primesti in fiecare zi un newsletter total neinteresant si enervant! Daca ma intereseaza ceva in mod special, imi pot cauta si singur  informatii pe internet, accesand ce pagini vreau, fara sa ma ajute cineva cu un mail. Chiar nu este nevoie, mai ales ca uneori vin chiar si 30 de astfel d emailuri in fiecare zi, ceea ce intr-adevar este destul de neplacut. Mai ales daca astepti un mail important de a cineva si  stai cu ochii pe casuta de email!

Cand un astfel de mail este util

Un newsletter poate sa aiba insa si parti bune, caci poti sa afli o sumedenie de lucruri noi. Este vorba despre newsletter-ul trimis de institutiile de presa, de reviste pentru femei sau de gradinarit. Pot afla o groaza de lucruri utile daca deschid aceste mailuri si urmaresc link-urile primite in corpul mailului. Este o modalitate de promovare buna pentru cei care lucreaza in someniul mass-media.

Nu in ultimul rand, uitam sa va spun ca atunci cand te dezabonezi de la un astfel de serviciu, poti trece printr-un mic interogatoriu, caci poti fi rugat sa rapunzi la o serie de intrebari. Este bine ca nu e nimic obligatoriu, deci poti trece imediat peste acest pas.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *