Afaceri online

Fa-ti propriul tau magazin online gratuit

Recomanda informatia!

Datorita internetului si a diverselor siteuri si aplicatii, vanzarea si cumpararea de produse a devenit mult mai usoara. Astazi stai linistit pe un scaun confortabil de birou, in fata unui monitor si iti achizitionezi de acasa absolut orice produse iti doresti. De la haine si bijuterii, pana la autoturisme si chiar alimente. Toate acestea se regasesc pe internet si pot fi cumparate.
Numai ca acum situatia s-a schimbat si ai chiar tu posibilitatea sa-ti creezi propriul tau magazin online si intr-un mod gratuit, sigur si legal.
Aceasta posibilitate iti este oferita de siteul de anunturi gratuite tocmeli.ro iar daca doresti sa vinzi orice produse legale, precum telefoane, televizoare, obiecte vestimentare, acum o poti face prin intermediul acestui site. Dar nu oricum, ci creandu-ti propriul tau magazin online integrat extrem de bine.
Propriul tau magazin online va arata exact ca un magazin profesionist. Iti poti crea categoriile si subcategoriile din care vor face parte produsele vandute, ti le poti afisa pe prima pagina, poti face o descriere a produsului pentru ca posibilii cumparatori sa stie exact ceea ce cumpara, de asemenea poti fixa pretul dorit astfel incat viitorii cumparatori sa stie exact cat trebuie sa scoata din buzunare daca doresc produsul expus de tine pe propriul tau magazin online.
In plus, vei avea dreptul ca in partea superioara a paginii de pornire a magazinului sa-ti afisezi promotiile la produsele expuse la vanzare, sa afisezi cele mai noi produse adaugate in stoc si care sunt gata de a fi livrate catre cumparator.
Pe un astfel de magazin online gratuit ai posibilitatea sa vinzi produsele in doua moduri. Anume, prin licitatie de tip standard si prin vazare clasica sau vanzare cu pret fix pe produs.
Vanzarea prin licitatie de tip standard are un procedeu simplu si prin care iti poti scoate un pret mai mare pe produsul oferit. Licitatia pentru produsul oferit spre vanzare incepe in momentul in care ai stabilit un pret de pornire. Ai posibilitatea sa alegi un pret de vanzare instant, anume, un pret in urma caruia poti vinde produsul inainte ca termenul licitatiei sa se incheie. Pretul de vanzare instant este obligatoriu sa fie mai mare decat pretul initial de pornire. De asemenea, ai posibilitatea sa alegi un pret rezervat, acest pret reprezinta pretul minim la care se poate vinde produsul. Partea interesanta a acestui pret este faptul ca suma dorita pe un anume produs este ascunsa de ochii celor care oferteaza. In urma incheierii termenului de licitatie, ofertantantul care a oferit cea mai mare suma pe produs, dar care trebuie sa fie cel putin egala cu suma minima, va fi declarat cumparator automat al produsului.
Vanzarea clasica sau vanzarea la pret fix este o operatiune mai simpla. Se opteaza pentru vanzarea clasica in momentul in care ai mai multe produse identice de vanzare. Pentru aceasta situatie trebuie sa fixezi un pret fix pentru vanzarea produsului, iar cumparatorul nu poate face altceva decat sa-ti achizitioneze produsul la pretul dorit de catre tine.
Asadar, daca ai ceva de vanzare, daca doresti sa initiezi o afacere prin deschiderea unui magazin online, dar inca nu ai toate cunostintele necesare, apeleaza la deschiderea unui magazin online gratuit.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *