Afaceri online

Care sunt cele mai vandute cosuri de Craciun corporate

Recomanda informatia!

Cand ai in vedere alcatuirea unor cosuri de Craciun corporate care sa fie pe placul partenerilor, colaboratorilor si clientilor firmei tale, poate fi dificil sa gasesti acea formula magica de care sa te folosesti pentru fiecare dintre destinatari. Din fericire, exista tipuri de cosuri-cadou pentru companii care au dovedit, in timp, ca au mai mult succes decat altele. Iata despre ce este vorba.

Este lesne de inteles, prin urmare, ca darurile simbolice, menite sa rasplateasca munca si fidelitatea celor cu care colaborezi, concepute din astfel de detalii, sunt acelea care s-au bucurat de cea mai mare apreciere de-a lungul timpului. In functie de bugetul de care dispui, te vei putea baza pe cosuri corporate de succes in combinatii de acest tip:

Cosuri de Craciun corporate pentru bugete mici

Bugetul nu iti permite sa aloci sume importante pentru cosurile de cadouri pentru Craciun din acest an? Nicio problema: solicita sa ti se pregateasca cosuri cadou compuse dintr-o sticla mica de bautura fina, o cutie de bomboane belgiene si un pachet de fursecuri italienesti de buna calitate.

Cosuri de Craciun corporate pentru bugete medii

Respectand reteta de succes mentionata anterior, te vei incadra in bugetul mediu alocat pentru cosurile cadou de Craciun din acest an daca vei opta pentru unele in care au fost incluse o sticla de vin frantuzesc, o cutie de Macarons, bomboane belgiene si biscuiti italienesti deliciosi.

Cosuri de Craciun corporate pentru bugete mari

Vrei sa impresionezi clientele si colaboratoarele fidele ale firmei tale? Opteaza atunci pentru cosuri si surprize corporate pentru Craciunul din 2014 in care sa incluzi un set delicat de cesti pentru ceai, caruia i se alatura o cutie de ceaiuri aromate de inalta calitate.

Bugetul tau generos alocat cadourilor de Craciun poate acoperi si o gama variata de daruri pentru barbati, in combinatii din care n-ar trebui sa lipseasca o sticla de whisky de calitate, multiple cutii cu bomboane de ciocolata fina, fursecuri italienesti si o prajitura delicioasa, de tipul unui Panettone.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *