Afaceri online

Cum sa oferi flori in functie de sentimente?

Recomanda informatia!

Gestul de a darui o floare este aparant cel mai simplu gest. De mult ori avem impresia ca un buchet de trandafiri ne scapa de cumpararea unui alt cadou. Nu multa stie, dar fiecare floare are un mesaj propiu si din aceasta cauza riscam sa ne exprimam gresit sentimentele si sa cadem in penibil.

Invata sa oferi flori in functie de sentimentele pe care vrei sa le exprimi

Florile de lotus spre exemplu trebuie daruite atunci cand vrei sa iti exprimi admiratia fata de o alta persoana.

Lotusul reprezinta armonia si echilibrul, nu degeaba cei care practica Yoga au ales pozitia Lotus pentru meditatie.

Albastrelele sunt un simbol al puritatii si fericirii primei iubiri. In unele tari din Europa, traditia spune ca fata nemaritata sa poarte o albastrea in permanenta pentru a isi face cunoscuta dorinta de maritis.

Buchetele de orhidee exprima sentimente sincere de admiratie ale unor persoane pe care le consideri frumoase pe interior. Orhideea indica o femeie foarte misterioasa si fascinanta, senzuala si foarte frumoasa.

Buchete de flori care exprima prietenia sunt buchetele de frezii si de crini. Desi acestea din urma simbolizeaza mai mult iubirea platonica, sunt potrivite si pentru a fi daruite unei prietene.

Daca cele mai sus mentionate poate nu va erau cunoscute, toata lumea stie ce semnificatie au buchetele de trandafiri. In afara de buchetele de trandafiri rosii, exista si alte flori care spun la fel de bine “Te iubesc”. Garoafele rosii de exemplu, irisul galben si chiar buchetele de lalele.

Ghiocelul, prima floare care apare primavara, reprezinta speranta si tineretea. Acum dupa ce stiti toate aceste lucruri, nu va mai ramane decat sa mergeti la prima florarie sis a cumparati un buchet de trandafir pentru persoana iubita. Nu vreti sa va deplasati din casa? Nicio problema.

Floraria online Orasul Florilor va pune la dispozitie mult mai multe buchete de trandafiri decat la o florarie normala si va plateste si transportul catre persoana iubita. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe net pe www.orasulflorilor.ro si sa iti alegi buchetul de trandafiri preferat. In florarie veti gasi si buchete de lalele, de crini, de frezii si cam de toate aranjamentele florale despre care am vorbit mai sus.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *