Afaceri online

Ce tipuri de sacouri vom purta in primavara anului 2013

Recomanda informatia!

In primavara anului 2013, sacoul va fi una dintre acele piese vestimentare care vor cuceri imediat inima femeilor. De patru ani incoace acestea nu au lipsit din magazine sau mai eles din garderoba fiecarei femei in parte. Atat de accesibile si de comode, sacourile te scot din incurcatura atunci cand vremea nu este prea prietenoasa si esti nevoita sa te deplasezi, fie la munca, fie la o intalnire importanta. Tinand cont de tendintele oferite pe catwalk de catre designerii din toata lumea, sacoul se transforma intr-o piesa vestimentara foarte schimbatoare, care va fi purtata cu orice, de la jeans pana la rochii de tot felul.

Pana in momentul de fata exista doar trei tipuri de sacouri, asta in functie de croiala de care dispun dar pentru fiecare in parte exista cateva reguli de purtare. Anul 2013 nu va aduce mari schimbari, asa ca veti putea purta si sacourile pe care le-ati cumparat in anii trecuti. Cele mai prezente culori pe aceste piese vestimentare ideale si de nelipsit in primavara lui 2013 sunt negrul, albul, pastelurile dar si nuantele neutre.

Sacoul cambrat

Este modelul de sacou care se gaseste peste tot pentru ca este purtat de mai toate femeile care doresc sa fie elegante si sa se simta bine la orice pas. De regula, acestea isi fac aparitia in magazinele online in culori neutre precum albul, negrul, bleumarinul si griul. Acest tip de sacou este de fapt partea de sus a unui deux-pieces. Sacoul care se inchide doar prin doi sau trei nasturi te poate ajuta sa iti creezi o silueta de tip clepsidra pentru ca pune un mare accent pe talie.

Sacoul cambrat poate fi purtat cu orice tip de jeans, dar cei mai potriviti sunt cei drepti sau chiar si cei largi deoarece acestia echilibreaza volumele din tinuta. Acest lucru se poate proceda si in cazul fustelor si a rochiilor. Daca esti adepta fustelor clos, ample sau a rochiilor maxi largi si vaporoase, poarta neaparat un sacou cambrat. Cumpara-ti unul de pe fahionagenda.ro ​pensatru a fi la moda in primavara anului 2013.

Sacoul in stil masculin

Hainele care au un aspect masculin si-au facut aparitia de ceva vreme in colectiile marilor case de moda, dar sacoul masculin a intrat foarte repede in inima designeriilor si este unul dintre articolele vestimentare preferate ale acestora. Sacoul masculin este larg, necambrat dar in zona umerilor vine perfect dupa silueta feminina. In nici un caz nu incerca sa cumperi un sacou cambrat cu doua marimi mai mari pentru ca vei face o mare greseala.

Acest tip de sacou vine foarte bine impreuna cu o pereche de blugi skinny, leggings din piele sau colanti car se poarta peste bluze largi. Dupa cum ati observat aici regula este invers fata la sacoul cambrat.

Tuxedo

Pentru ca este inspirat din costumele de ceremonie barbatesti, sacoul tuxedo este una dintre cele mai placute si la moda piese vestimentare. Un sacou de acest tip este un pic mai scurt de la nivelul bazinului. In ultima perioada s-a remarcat prin purtarea lui peste rochii de gala sau mai ales peste rochiile de seara.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *