Afaceri online

Etape pentru elaborarea unei strategii de marketing online

Recomanda informatia!

Te intrebi si tu cum ai putea sa te diferentiezi de concurenta, sa castigi respectul definitiv al clientilor online si sa te bucuri de succes? Afla ca prezenta ta pe web este absolut esentiala pentru garantarea succesului. Iata ce te sfatuiesc specialistii.

Creeaza legaturi cu clientii. Singura modalitate de a te diferentia de concurenta este sa iti canalizezi toate eforturile asupra experientei cu clientul. In zilele noastre, orice afacere trebuie sa se desfasoare si online mai ales cand vine vorba de gasirea clientilor si furnizarea acestora de servicii.

Construieste. Prima ta sarcina este aceea de a crea o prezenta numerica de baza pentru afacerea ta printre care un site Web, platoforme social media, toate adaptate si telefoanelor inteligente. Trebuie sa iti accentuezi prezenta online.

Captiveaza. Urmatoarea etapa consta in atragerea potentialilor clienti spre site-ul tau, spre paginile tale Web. Pentru asta trebuie sa creezi un coninut care sa te pozitioneze drept un expert in domeniul tau. Pentru a gasi cele mai potrivite subiecte pentru blogul tau sau alte continuturi trebuie sa ai in vedere intrebarile pe care clientii ti le pun zi de zi. Mai apoi difuzeaza continutul si mesajele de marketing prin intermediul mijloacelor de publicitate, pe retelele sociale, cumparand publicitate online.

Evalueaza si optimizeaza. Odata ce site-ul tau si paginile social media incep sa atraga vizitatori este important sa stabilesti obiective pentru eforturile tale de marketing online si sa masori rezultatele obtinute. Supravegheaza in egala masura provenienta vizitatorilor, durata sederii pe site si alte detalii importante. Descopera ce functioneaza si ce nu functioneaza in cazul site-ului tau dupa care fa incercari sa vezi ce ajustari se potrivesc mai bine. Cel mai bine este sa incepi mai modest si sa te concentrezi asupra unor ameliorari micute dar progresive.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *