Afaceri online

Cosulete cu cadouri pentru firme. 4 idei de produse cu succes garantat

Recomanda informatia!

Cosuletele cu cadouri pentru firme au devenit un trend tot mai imprumutat si in mediul de afaceri din Romania. 

Indiferent ca sunt trimise de sarbatori sau cu ocazia unui eveniment special al companiei, cosulete pentru firme reprezinta o carte de vizita pentru expeditori, de aceea, trebuie concepute cu mult bun-gust.

 Si, cum esentele tari vin in sticlute mici, nu marimea lor conteaza, ci calitatea! Iata cateva idei de produse pe care aceste cosulete cadou ar trebui sa le contina! 

  1. Accesorii de baie

 Cosuletele cadou pentru firme nu trebuie concepute strict din produse alimentare. Iti poti surprinde  placut destinatarii si cu cosulete concepute din accesorii de baie exclusiviste sau de foarte buna calitate, sub forma unor produse de ingrijire, spume de baie, uleiuri relaxante etc. 

  1. Ceaiuri si accesorii pentru ceai

 Ceaiurile si accesoriile pentru prepararea acestei bauturi au luat o amploare deosebita in conceperea cosuletelor de cadouri pentru companii. Ofera un aer usor elitist si o valoare inestimabila, care inspira calitate si bun gust.

 Cu cat selectia ceaiurilor este mai de calitate si imbina arome si plante inedite, exclusiviste, cu atat creste valoarea spirituala si respectul aratat pentru cei care le primesc. 

  1. Produse gourmet 

Pe principiul „putin, dar bun”, poti opta pentru o selectie atenta a unor produse alimentare gourmet, extravagante si unicat. 

Indiferent ca este vorba de o ciocolata de foarte buna calitate, de cateva branzeturi sofisticate sau de o cafea „aleasa”, acestea pot deveni produse spectaculoase si apreciate pentru cosuletele de cadouri pentru firme oferite cu ocazia Craciunului, spre exemplu, dar si de Pasti sau alta ocazie si anaiversare interna corporate. 

  1. Produse de birotica exclusiviste 

In cazul in care bugetul este generos, poti opta si pentru un cos cu produse mici, dar de efect, de produse de birotica pentru firma la care ajunge.

 Un stilou spectaculos si o agenda deosebita se pot dovedi alegeri inspirate pentru aceste cosuri cadou.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *