Diverse

Idei frumoase pentru cosurile cadou de anul acesta

Recomanda informatia!

Cosurile cadou si-au extins in ultima vreme tot mai mult popularitatea in detrimentul cadourilor traditionale. Nici nu ne surprinde: sunt perfecte atat in mediul corporate, cat si in cel familial. Ce-I drept nivelul personalizarii acestora este mai redus decat in cazul altor cadouri, insa permit o exprimare a creativitatii mai mare din partea ofertantului si o utilitate sportita pentru primitor. Multi oameni le iubesc tocmai pentru aceasta functionalitate a lor si planuiesc sa le refoloseasca chiar si dupa ce produsele din cos au fost epuizate.
Tot ce-ti trebuie pentru a veni cu un cos original este putina planificare.  Tine cont de cateva principii de baza pe care le vom enumara in acest articol.
– Cei mai cretivi dintre noi, au si lasat la o parte ideea de cos traditional si au inceput sa foloseasca alte recipiente mai inovatoare drept suport. Cand intocmiti un cos cadou, lasati produsele din interior sa va ghideze in alegerea formei cosului.
– Doar pentru ca oferi cadouri de Craciun, nu inseamna ca toate trebuie sa fie decorate cu tema Craciunului. Deja ar trebui sa te simti ceva mai ispirat. Un cos cadou poate avea orice tematica iti trece prin cap si i se potriveste destinatarului. O simpla felicitare pe care scrie “Craciun Fericit” este suficienta pentru a sublinia ocazia oferirii acestuia.
– Gandeste-te la persoana caruia ii vei face cadoul si la afinitatile acesteia. Ii place sa gateasca? Gandeste-te la obiecte pe tema gatitului pe care i-ar face placere sa le primeasca. In loc sa le pui intr-un cos standard, aseaza-le intr-o oala mare sau intr-un bol. Pentru a creste elementul surpriza, pune capacul peste oala si introdu-o in cutia sa originala. Aaduga o funda draguta si gata! Vor avea impresia ca ti-a fost lene sa ambalezi cadoul, decai mare le va fi surpriza cand vor da la o parte acapacul oalei. Daca tata sau sotul este un pescar pasionat, foloseste o trusa de pescar ca suport pentru cosul tau si umple-o cu momeli, manusi, plute, cana de cafea, prosop, termos, pelerina de ploaie si orice altceva crezi ca ii va folosi in urmatoarea tura la pescuit.
– Cosurile gourmet sunt cele mai potrivite pentru persoane pe care nu le cunoastem foarte bine, cum ar fi clientii, sefii, invatatorii copiilor nostri, sau oricu altcuiva vrei sa ii spui multumesc. In acestea puteti aseza bunatati traditionale sau organice, produse bio, dulciuri, cafea, vin, insa aveti grija ca toate acestea sa fie ambalate corespunzator. La astfel de cosuri Craciun GourmetGift , aspectul conteaza foarte mult si ele spun ceva despre ofertant. Tocmai de aceea majoritatea persoanelor decid sa le cumpere gata facute de la magazinele specializate.
– Tineti cont de specificul fiecarui sex. Femeile vor adora cosurile cu produse pentu baie sau pentru ingrijirea corpului. De asemenea, vouncherele la saloane de infrumusetare vor fi foarte apreciate. Insa daca nu exista timp pentru o vizita la SPA, un cos cu produse de calitate, organice sau apartinand unui brand cu o reputatie buna, va fi la fel de bine primit.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *