Diverse

Semnele care anunta sfarsitul unei casnicii

Recomanda informatia!

Este punctul in care niciun cuplu nu isi doreste sa ajunga, de aceea este si destul de dificil de recunoscut ca o casnicie a ajuns la final. Cu toate acestea, unele aspecte nu ar trebui neglijate si, daca se prezinta, cel mai bine este sa se opteze pentru separare.

Situatii insurmontabile.  Intai si intai, ar trebui sa luam in considerare faptul ca unele situatii nu trebuiesc tolerate si ca nu merita sa fie reexaminate. In aceste situatii intra abuzurile, relatiile toxice si minciunile. Fie ca este fizic sau verbal, un abuz nu ar trebui sa fie acceptat de niciunul din parteneri. Un cuplu se construieste pe baza de incredere. Daca minciuna este un obicei pentru a justifica un comportament, aceasta incredere este distrusa. Partenerul mincinos sau infidel va recidiva de cele mai multe ori.

Lipsa respectului. Cand un partener nu il mai respecta pe celalalt relatia devine extrem de complicata. Neincrederea si lipsa respectului nu sunt altceva decat cavalerii apocalipsei casatoriei.

Disputele constante reprezinta un alt semn ca o casnicie se apropie de sfarsit. Diferentele inre doi parteneri de cuplu sunt absolut normale. Coabitarea este destul de dificila insa cand exista dragoste exista si toleranta. Daca fiecare conversatie se incheie cu o disputa inseamna ca aceasta toleranta nu mai exista.

Critica constanta. Daca nu mai vezi nimic bun la partenerul de viata inseamna ca aceasta critica deloc buna pentru relatia voastra a pus stapanire pe relatia voastra. Cand critica nu face altceva decat sa distruga, numeroase alte lucruri se distrug in relatia de cuplu.

Lipsa contactului. Relatiile intime reprezinta o parte importanta in sanul cuplului. Fara ele, relatia nu este completa. Interesul, in unele cazuri, poate fi complet distrus.

Nu uita sa testezi toate caile posibile daca iti doresti ca relatia ta sa functioneze in continuare. Insa tine cont ca unele aspecte nu ar trebui tolerate. Terapia conjugala este o modalitate potrivita.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *