Masini

Femeie la volan? 5 deprinderi esentiale pentru consolidarea sigurantei personale in trafic

Recomanda informatia!

Barbatilor le place sa conduca intr-un stil sportiv, in timp ce femeile o fac cu dezinvoltura si eleganta. Uneori, anumite circumstante par sa atenteze la destramarea acestei imagini. Evenimente neplacute in trafic, conducatori auto peste masura de nervosi sau chiar o avarie sunt tot atatea situatii care pot destabiliza calmul unei femei la volan. Ce sa mai spunem daca timpul te preseaza intr-un mod infernal, iar un copil se afla intr-un baby chair, fixat pe bancheta din spate? Mai adaugam si un martor de bord care se incapataneaza sa stea aprins si sa emita si avertizari sonore si nu, nu este vorba despre nivelul de combustibil din rezervor.

Ce te-ar putea ajuta sa treci cu bine peste astfel de situatii? Capacitatea de a vedea imaginea de ansamblu si tinerea emotiilor sub control sunt cele mai bune solutii de moment. Pentru orice eventualitate, salveaza tractari auto 0763396396.

Cum ar trebui sa procedezi pentru a nu fi complet nepregatita pentru o avarie, indiferent de natura ei. Vezi urmatoarele sugestii, formulate in 5 pasi.

  1. Straduieste-te sa te familiarizezi cu cateva notiuni elementare de mecanica

Dobandirea permisului de conducere este cu adevarat o mare realizare personala. Ai notiuni proaspete privind regulile de circulatie rutiera pe drumurile publice, dar uneori poate deveni chiar pasionant sa cunosti anumite elemente de baza din alcatuirea si functionarea motorului autoturismului tau. Da, este o provocare suplimentara, sa intelegi logica mecanicii auto, dar ce mai conteaza una in plus?! Retine insa ca acest lucru iti poate fi de mare folos atunci cand trebuie sa semnalezi cuiva o problema cu care te confrunti.

  1. Invata semnificatia senzorilor din bord, este cool si este esential

Chiar daca pare mai complicat, cartea masinii si un reprezentant al firmei auto iti vor explica ce iti semnaleaza fiecare senzor de bord. Cunoasterea semnificatiei senzorilor te poate scapa de mari necazuri. Nu ignora aparitia unor ”martori” rosii pe bordul masinii, incepand de la nivelul carburantului si pana la probleme mai complexe.

  1. Doteaza-te cu o trusa de scule ”de prim ajutor”

Trusele moderne ocupa putin loc si iti vor completa farmecul personal, intr-un mod neindoielnic, atunci cand te poti confrunta cu o pana de cauciuc si apelezi plina de curaj la ajutorul unui alt sofer pentru remedierea acesteia. Un mecanic binevoitor iti poate spune ce trebuie sa ai mereu in portbagajul masinii, pe langa dotarile de baza ale autoturismului.

  1. Evalueaza situatia – avarie, pana de motor, pana de cauciuc etc.

Desigur, vei avea de facut fata unor emotii absolut neplacute, dar este foarte important felul in care raspundem acestora. Nu te pierde cu firea si aminteste-ti ce ai invatat ca trebuie sa faci. Respiri adanc, opresti autoturismul intr-un loc care iti asigura deplina siguranta si nu blochezi traficul, evaluezi pe cat poti situatia si faci cel mai important pas, urmatorul, cel descris la punctul 5.

  1. Apeleaza imediat la ajutorul specializat al unei firme de tractari auto, daca a intervenit o avarie.

Rostul si rolul firmelor de tractari auto este acela de a oferi ajutor specializat atunci cand apare o avarie. Cheama o firma cu experienta cum este tractari auto Bucuresti.  Daca avaria s-a produs pe raza capitalei sau a localitatilor limitrofe care apartin de judetul Ilfov, atunci echipajele specializate ale firmei pot sa iti raspunda la apel cu maxima rapiditate.

Alte argumente pentru a chema firma de tractari auto

Firma ofera servicii de tractari auto, asistenta rutiera si platforma auto, incepand de la 80 lei, pret fara TVA, pentru o greutate maxima de 1000 kg. Se pot organiza tractari auto cu greutati maxime de 3500 kg, la un pret corespunzator, pentru orice sector din Municipiul Bucuresti, precum si in raza A1, A2 si A3.

Contact firma tractari auto: mobil 0763396396

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *