Masini

Pernele de aer la Volkswagen Beetle – de ce sa investesti in ele?

Recomanda informatia!

Cand iti cumperi o masina, vrei sa functioneze impecabil, sa-ti asigure confort, sa fie tehnologizata, sa reziste drumurilor din Romania si sa iti ofere siguranta. Cand alegi brand-ul unei masini, o faci in functie de gusturile personale si de performanta pe care poate sa o atinga. Multe persoane, aleg brand-ul masinii, gandindu-se la cat de usor de gasesc piese pentru masina respectiva, in caz ca ceva se defecteaza, si tinand cont si de pretul de pe piata al pieselor.

Sunt multe criterii in alegerea unei masini, dar cred ca siguranta ar trebui sa primeze. Cum stii ca ai o masina sigura? Materialul din care este realizata, este un material foarte rezistent la un posibil impact, contine piese ce ajuta ca masina ta sa nu aiba de suferit pe drumuri avariate si foarte greu de parcurs. Daca esti in cautare de perne de aer Volkswagen Beetle, pentru un confort sporit, aici gasesti kit-uri complete si usor de montat.

Care sunt beneficiile acestor perne de aer?

In primul rand, gandeste-te la drumurile din Romania, care sunt realizate superficial, si pe care risti sa iti avariezi grav masina. Cred ca ai auzit cel putin o data, la cumpararea unei masini, ca se prefera achizitionatul lor din Germania sau Olanda pentru ca au fost conduse pe drumurile de acolo si sigur sunt mai putin avariate decat masinile care au fost purtate pe drumurile din Romania. Poti alege perne auxiliare AirPower ca sa te bucuri de mai mult confort la deplasare. O sa te ajute sa ai o stabilitate mai buna in momentul in care intri intr-o curba, o sa ajusteze inaltimea masinii in functie de greutatea pe care o cara si o sa reduca din vibratiile si disconfortul provocate de drumurile cu multe gropi.

Cum functioneaza aceste perne de aer?

Ele sunt montate pe amortizoare si inlocuiesc complet arcurile. De ce se numesc perne de aer? Pentru ca sunt niste perne umplute cu aer comprimat care asigura atenuarea socurilor si zgomotelor.

Cum sa intretii pernele de aer?

Cele mai sensibile componente sunt cauciucurile arcului. Ele se uzeaza cel mai repede din cauza drumurilor pe care circuli, a prafului, murdariei, si a sarii, pe timp de iarna. Este important, ca periodic, sa verifici starea lor si sa incerci sa inlaturi murdaria stratificata. De asemenea, cand mergi la spalatorie, incearca sa ridici cat de sus poti masina, ca sa  ajungi cu jetul de apa la amortizoare si sa inlaturi orice tip de depunere nefavorabila. Inspectiile tehnice regula la service-ul auto sunt recomandate, si nu doar pentru pernele de aer, ci si pentru restul pieselor masinii, ca sa stii ca esti in siguranta si ca nu o sa ai evenimente neplacute in timpul condusului.

Doteaza-ti masina cu aceste perne de aer care sa te ajute sa te bucuri de confort, sa nu mai simti fiecare groapa de pe drumurile din Romania si sa ai mai multa stabilitate la viraje. Ai grija de masina ta si de  tine.

Contact:

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *