Masini

Unde ne lasam masina in concediu?

Recomanda informatia!

Cand vrei sa pleci in vacanta, autoturismul lasat de izbeliste intr-un loc de parcare neagreat reprezinta o problema. Daca masina ta va fi zgariata, lovita din neatentie de tomberoanele celor care fac curatenie, ridicata pentru ca se taie copacii din zona ei si nu ai mutat-o in timp util, vandalizata in cazul in care vecinul care iti poarta pica stie ca sunteti plecati, furata in cel mai rau caz? De ce sa pleci in vacanta cu toti acesti “daca”? Nu mai bine o lasi intr-o parcare aeroport pe termen lung in Otopeni? Pazita 24/24, supravegheata video, iar daca i se desumfla roata, va fi tratata corespunzator. Un fel de rai al masinilor! Iar transferul de la si catre aeroport ti-l asigura personalul in timp util pentru a nu pierde avionul. O solutie ideala pentru a scapa de grija masinii lasate in fata blocului pentru 10 zile.

Iar daca ai o familie numeroasa, cu greu gasesti un taxi pentru a face un singur drum. In acest mod, economisesti si timp si bani. 2 taxi-uri, 2 drumuri, masina lasata singura, nesupravegheata, pare un inceput “promitator” pentru o vacanta. Parcarea privata pe termen lung sau scurt din Otopeni se calculeaza in functie de numarul de zile in care vei lasa autoturismul in parcare. Simplu, nu?

Siguranta masinii tale este importanta pentru noi, de aceea oferim servicii premium de parcare privata. Personalul nostru este bine instruit pentru a avea grija de orice tip de autoturism.

Cum poti beneficia de un loc de parcare pe termen lung sau scurt? Fa o rezervare la numarul de telefon +40721664644 sau completeaza formularul online. In cazul in care pleci in plin sezon de vacanta, sa iti asiguri locul. Iar noi vom avea datele tale pentru a nu pierde si mai mult timp la preluare. Adresa parcarii private este usor de gasit si la numai cateva minute distanta de aeroportul Otopeni.

Daca nu esti 100% convins ca serviciul de parcare aeroport Otopeni este ceea ce ai tu nevoie in momentul in care calatoresti cu avionul, vezi care sunt parerile celorlalti clienti multumiti de ceea ce facem. Vei vedea pe website-ul nostru sau pe pagina de Facebook imagini cu parcarea . Serviciile profesionale de paza, protectie si monitorizare video non stop aduc un plus parcarii auto private din apropierea aeroportului Otopeni.

Daca nu vrei sa beneficiezi de aceste servicii la standarde europene, poti lasa autoturismul in grija unui prieten, la locul de munca sau acasa. Toate aceste variante sunt bune daca au si monitorizare video. Altfel, iti recomand cu incredere o parcare in aer liber in apropierea aeroportului Henri Coanda.

Recomanda informatia!

Un comentariu la „Unde ne lasam masina in concediu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *