5 beneficii importante ale unei asigurări auto complete

5 beneficii importante ale unei asigurări auto complete

Recomanda informatia!

Răspunsul este simplu. Asigurarea auto este obligatorie prin lege. Conducerea auto fără asigurare auto valabilă este ilegală în România. În caz de deces sau vătămare corporală a unei terțe părți sau daune aduse mașinii sale, polița de asigurare auto asigură o compensație. Un astfel de tip de asigurare pentru vehicule este cunoscut sub numele de asigurare terță parte și vă protejează nu numai dvs, ci și alte persoane sau membri ai familiei care vă pot conduce mașina.

O asigurare auto completă vă protejează mașina împotriva oricărei calamități provocate de om sau atacuri teroriste, furt, revolte, cutremur de pământ, ciclon, uragan etc. Uneori, asigurarea auto poate fi confuză și dificil de înțeles. Asigurarea auto acționează ca un mare prieten în perioada de criză. Acoperă pierderile făcute într-un accident și, astfel, vă scutește de a plăti o sumă mare din buzunar.

Cea mai bună ofertă de asigurare auto este asigurarea auto completă. Această poliță de asigurare plătește doar câteva probleme, dar asigurarea dvs. auto obișnuită nu va plăti pentru aceste cheltuieli costisitoare. Iată cinci beneficii importante pe care le puteți evita dacă primiți o asigurare auto completă.

Plata pentru mașina furată

Credeți că vă puteți permite să cumpărați o altă mașină dacă cineva v-a furat-o și dacă nu ați reușit să o recuperați? Obțineți o poliță de asigurare auto completă în cazul în care nu vă puteți permite. Dacă ați finanțat mașina, atunci creditorul vă va solicita polița de asigurare.

O acoperire standard de asigurare nu va plăti pentru o mașină nouă. Cu toate acestea, pur și simplu vă va rambursa total pentru valoarea curentă a celei furate. Aceasta înseamnă că trebuie să fie mai ieftin decât prețul la care l-ați cumpărat.

Plata pentru coliziuni cu animale

Asigurarea normală nu plătește niciodată pentru daunele cauzate de coliziunea animalelor. Cu toate acestea, un avantaj bun, cu acoperire completă, este că poate suporta astfel de cheltuieli. Învelișul include un parbriz spart, capota sau un far zdrobit. Vinovații obișnuiți sunt căprioarele, mistreții sau chiar câinii.

Plata pentru daune la inundații

Apa, în special la niveluri ridicate, poate distruge nu numai tapițeria, ci și părțile mecanice ale vehiculului dumneavoastră. O acoperire cuprinzătoare gestionează cererile de asigurare chiar și de la cei cu risc redus sau moderat de inundații.

Plata pentru daune meteorologice

Compania de asigurare va emite întotdeauna un cec pentru orice parte a mașinii distruse de vânt sau pentru orice incident legat de vremea rea. Aceasta include de fapt stânci purtate de vânt sau chiar o tornadă care vă ridică mașina și o distruge la kilometri distanță.

Plata pentru daune la incendiu

Dacă întâmpinați incendierea unei mașini de pe marginea drumului, precum cele pe care le vedeți în rapoartele de trafic de dimineață, atunci așteptați-vă că o companie de asigurări să vă emită un cec. Daunele cauzate de acumulările uriașe sau chiar de la fel de banale precum vandalismul, tractari autovehicule sau căderea ramurilor de copac sunt, de asemenea, acoperite de o asigurare auto completă.

Concluzii finale

Înainte de a încheia o asigurare auto, întrebați-vă agentul dacă acoperă toate aceste accidente. Este posibil ca polița de asigurare completă să nu fie la fel de ușor de plătit ca și asigurarea auto normală. Cu toate acestea, vă poate economisi o mulțime de bani în cazul în care aceste accidente se întâmplă.

Până la urmă, scopul fiecărei asigurări este acela că nu va trebui să plătiți niciodată un ban pentru orice lucru rău care i se întâmplă mașinii.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *