Masini

Cum sa alegi cea mai buna parcare privata aeroport in Cluj-Napoca?

Recomanda informatia!

Parcarea pe termen lung devine o alegere din ce in ce mai populara si printre romani.Deplasarile in interes de serviciu si a celor in scop personal sunt intr-o crestere continua ca semn al civilizatiei si al dezvoltarii economice. Insa odata cu acestea creste si necesarul de parcari in mediul urban, fapt ce ridica pe zi ce trece din ce in ce mai multe probleme autoritatilor competente.

In acest context, locurile de parcare private devin o necesitate acuta.Una din zonele de interes, unde parcarile sunt necesare in numar foarte mare o reprezintă aeroporturile. Ca pentru majoritatea, si pentru Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca s-au creat locuri in parcari private, ca solutie alternativa la zona de parcare insuficient de mare oferita de aeroport.

Chiar daca este o calatorie in interes de serviciu sau o vacanta de relaxare, drumul pana la aeroport este in cel mai des caz parcurs cu masina personala. Dar ce se intampla cu masina dupa? Cum alegi o firma ce ofera servicii premium de parcare privata aeroport Cluj?

Securitatea reprezinta principalul factor de decizie. Oricine vrea sa isi lase autoturismul pe maini sigure. Este parcarea pazita 24/24 de catre un paznic capabil sa rezolve orice problema? Are parcarea privata camere de supraveghere video? Are sistem de iluminat nocturn? Unii dintre operatorii de parcari private nu indeplinesc toate conditiile, fie au doar paza umana, fie doar monitorizare video. Parcarea Park2fly.ro indeplineste toate cele trei conditii esentiale: supraveghere video si umana 24/24, iluminat nocturn pentru a preveni orice tip de incident.

Transferul de la si catre aeroport in ce conditii se face? Conteaza ora la care aveti zborul? Este personal in parcare aeroport Cluj la orice ora? Daca veti utiliza serviciile Park2fly.ro veti gasi in orice moment personal in incinta parcarii. Transferul se face la orice ora, dureaza 3 4 minute. Doar cu o singura rezervare sau un telefon in prealabil pentru a anunta venirea dvs. Iar la intoarcere, dupa preluarea bagajelor, sunati la numarul de pe voucherul oferit si veti ajunge in cateva minute la autoturism. Park2fly.ro nu impune un orar strict al trasferurilor, asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji.

Cand se efectueaza plata? Park2fly.ro incheie un contract cu fiecare client pe baza caruia plata se face la finalul serviciului oferit. Nu se plateste nimic in avans.

Sunt suficiente locuri de parcare? Parcarea privata Park2fly.ro detine 180 de locuri de parcare. Dar este utila o rezervare telefonica, prin email sau completand formularul de pe site pentru a fi siguri de locul dvs.

Park2fly, parcareaprivata aeroport Cluj, s-a nascut din dorinta de a oferi conditii optime de parcare in Cluj-Napoca.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *