Masini

Magazin accesorii auto – becuri, proiectoare, solutii de iluminare

Recomanda informatia!

Cand vorbim despre accesorii auto ne putem gandi la mai multe tipuri de lumini care pot imbunatati vizibilitatea conducatorului auto pe timp de noapte sau cand conditiile meteorologice sunt nefavorabile (ploua, ninge, e gheata sau e noapte, se conduce pe drumuri de tara neiluminate sau OFF Road la pescuit, vanatoare etc).

Iata mai departe cateva tipuri de lumini care se pot monta pe masini:

1. Becuri cu halogen. Au aparut dupa becurile incandescente originale (cele cu care sunt masinile prevazute din fabrica) si au devenit un standard in inlocuirea farurilor. Ele ies in evidenta pentru ca au o lumina mult mai stralucitoare comparativ cu becurile incandescente si multi soferi considera ca a investi in becuri cu halogen reprezinta o optiune inteleapta. Din pacate, pentru ca sunt destul de sensibile, becurile cu halogen sunt mai fragile cand vine vorba despte intemperii. De aceea, cele mai multe becuri cu halogen vin in carcase rezistente sau inconjurate de materiale fiabile care sa faca fata conditiilor meteorologice nefavorabile. La accesorii autopam va oferim lampa cu halogen 39990 realizata in Polonia si omologata in UE http://accesoriiautopam.ro/index.php?p=viewProd&id=23&tip=proiectoare, proiector pentru ceata HID 4 inch cu bec H3 halogen http://accesoriiautopam.ro/index.php?p=viewProd&id=15&tip=proiectoare care se livreaza cu un capac de protectie transparent pentru a fi bine protejat si proiectoare halogen 12V / 24V MP2 06525 la fel fabricate in Polonia, cu protectie din plastic si cu geam alb. Acestea sunt doar trei exemple de solutii de iluminare cu becuri halogen din magazinul nostru. Intrati acum pe http://accesoriiautopam.ro/ si descoperiti gama completa de sisteme de iluminare cu becuri halogen, de cea mai buna calitate, omologate in UE, la preturi accesibile si usor de comandat prin sistemul online.

2. Lumini de ceata. Sunt de obicei montate pe faza scurta si la un unghi potrivit astfel incat sa lumineze direct in fata masinii. In acest fel soferul va avea o vizibilitate mai buna a drumului pe timp de ploaie, ninsoare sau ceata. Aceste lumini de ceanta sunt accesorii auto indispensabile pentru soferii care locuies in zone cu conditii meteorologice nefavorabile (de exemplu in zonele de munte acolo unde sezonul rece este deseori prelungit). La accesoriiautopam.ro comercializam lumini de zi dedicate pentru diferite masini cu proietoare de ceata si proiectoare de ceata HID cu becuri halogen.

Pentru becuri cu halogen, lumini de ceata, proiectoare si alte accesorii auto din categoria sistemelor de iluminare sau alte scopuri va asteptam in magazinul online http://accesoriiautopam.ro/

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *