Masini

Cum cauta romanii navigatiile auto pe internet?

Recomanda informatia!

Te-ai hotarat ca masina ta are nevoie de o imbunatatire si ai studiat ce sistem multimedia se potriveste autoturismului? Daca auzi tot mai frecvent de aceste accesorii auto, sa stii ca nu este o intamplare! Tot mai multi romani cauta astfel de navigatii auto aftermarket – solutii accesibile financiar, usor de instalat, cu sistemul de operare android, care sa ii ajute in activarea ori folosirea tuturor “functiilor” pe care o masina ar trebui sa le ofere acum, in 2020.

Daca este sa ne luam cateva minute, putem sa vedem care sunt “trendurile” din online, in acest segment de accesorii auto. Cum si ce cauta romanii cand este vorba de navigatii?

Marele Google ne reveleaza tot ce e de stiut!

 1. Soferii romanii cauta dupa orasul in care locuiesc

In functie de orasele resedinta de judet, cautarile reflecta acest trend – la o prima vedere, s-ar parea ca cei mai multi oameni cauta navigatii in Bucuresti, Constanta, Cluj, Craiova si Timisoara.

 1. Conationalii nostri sorteaza produsele de acest tip in functie de buget

Bineinteles, cu totii ne-am dori o navigatie ieftina, care sa se potriveasca de minune masinii noastre, sa fie usor de instalat, sa arate bine si sa aiba garantie, nu-i asa? Insa nu trebuie sa cadem in aceasta capcana. Ce este ieftin nu este intotdeauna o afacere buna, dupa cum o arata multi specialisti din acest domeniu.

 1. Posesorii de masina din tara noastra prefera sistemele de navigatie auto cu Android

Explicatiile sunt multiple si pot sa fie detaliate…la infinit. Totusi, pe scurt, merita sa amintim ca:

 • Navigatiile cu Android permit folosirea tuturor aplicatiilor compatibile (cele cu care suntem obisnuiti deja de pe telefon ori tableta)
 • Redau muzica
 • Ofera acces la internet
 • Pot reda video
 • Sunt deseori precum unui device smart
 • Pot folosi harti 3D
 1. Tot mai multi romani inteleg avantajele unei navigatii dedicate si sunt dispusi sa plateasca diferenta de pret. De ce?
 • Pentru ca stiu ca produsul ales se va potrivi la fix
 • Nu vor avea greutati la instalare
 • Navigatia va arata ca “turnata”
 • Un astfel de produs va permite conectarea comenzilor de pe volan
 1. Cele mai populare perioade din an pentru cumpararea unei navigatii?

Nu este nevoie de mult efort pentru acest raspuns, nu-i asa? Primavara/inceputul verii, cand romanii se pregatesc de concediu – si bineinteles, isi echipeaza si masinile pentru drumurile lungi pe care le vor face (prin tara sau pe litoralul …strain).

Gaseste o multime de navigatii all-in-one, accesorii (camere auto) si playere video/audio la Autodrop.ro si fii si tu pregatit pentru aceasta vara!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *