Masini

5 sfaturi sa iei examenul de soferi in 2015-2016

Recomanda informatia!

Daca ai de gand sa dai examenul pentru a obtine permisul de conducere, cu siguranta ai cateva emotii si nu stii exact cu ce se mananca toate informatiile pe care le gasesti fie pe internet, fie pe la prieteni sa pe la membri familiei care au deja carnet.

Examenul auto este diferit pentru fiecare persoana in parte, in functie de perioada in care il da, deoarece, de la an la an se schimba foarte multe detalii despre acesta si fiecare are altceva de invatat si alta structura prin care trece.

Asadar, in momentul in care te pregatesti de examenul de soferi, este cel mai important sa iei in calcul prima data sfaturile instructorului si ale politistului de la legislatie, dupa care sa cauti informatii care respecta standardele impuse de ei.

Daca vrei sa iei examenul de soferi si sa o faci cu brio, trebuie sa tii cont de urmatoarele 5 sfaturi:

Rezolva teste auto – Vei gasi pe internet mii de variante de teste, care mai de care mai promitatoare pentru tine. Este indicat insa sa rezolvi testele aparute ultima data, in anul in care dai examenul sau in anul precedent. Acestea au cu siguranta ultimele intrebari, bazate pe ultimul cod rutier aparut si iti confera sanse mai mari sa iei examenul cu brio;

Acorda atentie deosebita orasului – Pentru asta, trebuie sa fii atent la ceea ce iti spune instructorul si, inainte de orele de condus sa citesti cu atentie un curs cu indicatoare explicate. In felul acesta vei sti la ce sa te astepti iar cunoasterea indicatoarelor te va ajuta si la rezolvarea testelor;

Citeste legislatia – Chiar daca faci teste auto 2013 si esti convins ca sunt ultimele teste aparute, este indicat sa citesti si legislatia, deoarece va umple golurile care raman de la completarea chestionarelor. Cartea de legislatie este unul din locurile unde poti gasi indicatoare explicate, asadar, este completa pentru o invatare perfecta;

Odihneste-te inainte de examen – La examen trebuie sa fii odihnit si sa nu ai emotii. Inainte de examen nu mai invata nimic, relaxeaza-te si dormi minim 8 ore. Cu siguranta vei da randament daca nu esti obosit si ai rezolvat suficiente teste pe care le-ai trecut, acasa.

Acorda atentie intrebarilor cu 2 raspunsuri corecte – Exista o serie de intrebari care au 2 sau chiar 3 raspunsuri corecte. Citeste cu atentie fiecare intrebare si daca nu stii raspunsul, mai bine o lasi pentru mai tarziu, decat sa dai raspunsul gresit.

Daca vrei sa faci scoala de soferi gratis, citeste aceste informatii de pe Avocat Net.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *