Afaceri online

Scutul motor Dacia Duster, foarte util

Recomanda informatia!

Scutul motor Dacia Duster se gaseste la orice model scos pe paiata de Dacia Renault.

Fara aceasta piesa, Dacia Duster nu poate functiona la capacitate maxima.

Scutul motor Dacia Duster poate fi achizitionat de la magazinele cu piese auto, de la o reprezentanta Dacia Renault, dar si de pe internet.

Scutul de motor Dacia Duster, pentru 4×4

Scutul de motor pentru automobilele Dacia Duster este rezistent, ca pentru modele de masini 4×4. Sunt atent confectionate aceste scuturi motor Dacia Duster, ca sa reziste.
Un scut motor Dacia Duster este facut din cele mai bune materiale, ca sa fie rezistent sis a nu se strice repede.
Un scut pentru motor Dacia Duster se poate schimba la orice service auto din tara, dar si in strainatate. Acest scut motor nu poate fi schimbat decat de un mecanic auto, nu este o operatiune simpla, care sa fie facuta de orice sofer. Nu este complicat de realizat acest montaj, dar trebuie facut doar la un service autorizat.

Cand cumperi un scut motor Dacia Duster nou, trebuie sa primesti si instructuni de folosire a acestuia, cat si un certificate de garantie, care sa ateste calitatea acestuia. Daca nu primesti acest certificate, nu este recomandat sa cumeri scutul motor Dacia Duster.

Informatii despre Dacia Duster

Cu o lungime de 4,31 m si o latime de 1,82 m, Dacia Duster este o masina SUV compacta, cu linii care atrag.

Partea din fata a masinii are un design robust si modern, aripi rotunjite, blocuri optice duble, bare de pavilion impunatoare.

O atentie sporita a fost acordata ergonomiei comenzilor. Comanda 4×4 intuitiva este amplasata ergonomic pe consola central, fiind usor de utilizat.

Dacia Duster a fost desemnat cel mai ieftin SUV din lume de catre World Records Academy. In prezent, modelul este fabricat la Uzina de la Mioveni, atat sub marca Dacia), cat si sub marca Renault. Incepand cu anul 2011, uzina Dacia din Romania va produce Renault Duster si pentru zona Golfului Persic. Tot atunci si alte uzine Renault din lume vor demara productia acestui model: uzina Curitiba din Brazilia va produce Renault Duster pentru Brazilia, Argentina, Mexic si Chile, in timp de uzina Avtoframos (Renault Russia) din Moscova il va fabrica pentru piata ruseasca, potrivit Wikipedia.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *