Masini

VAG24 ofera servicii rent a car de calitate superioara

Recomanda informatia!

VAG24 este o companie care ofera servicii rent a car in Cluj-Napoca. Aceasta doreste sa ofere clientilor sai cele mai bune conditii la inchirierile auto punand accentul nu doar pe confortul oferit acestora ci si pe un raport calitate/pret excelent.

Compania dispune de o flota auto diversificata, verificata si imbogatita periodic cu noi modele de masini. Din dorinta de a satisface cerintele si celor mai exigenti clienti, VAG24 ofera nu doar cele mai noi modele de masini ci si servicii care sa se potriveasca preferintelor clientilor. In cazul in care se doreste o inchiriere pe termen lung, clientul poate beneficia de o reducere substantiala. Pretul difera in functie de modelul ales si de durata inchirierii, el fiind cu mult mai mic fata de cel practicat de catre celelalte firme din domeniu.

Pentru ca stie cat de important este confortul, VAG24 ofera spre inchiriere doar masini sigure si curate. Firma cere tuturor celor care apeleaza la serviciile de rent a car sa pastreze curatenie in masina si sa se asigure ca la predare aceasta este in stare perfecta. Clientul are dreptul sa se bucure de o calatorie relaxanta si sa inspire un aer curat astfel ca, in masini fumatul este strict interzis.

Clientii pot sa opteze pentru masina dorita in functie de necesitati si preferinte. La VAG24 inchirieri auto Cluj se gasesc masini pentru inchiriat din urmatoarele grupe: grupa A (mini), grupa B (economy), grupa C (compact), grupa D (full-size), grupa E (variant), grupa F (luxury), grupa G (SUV) si grupa H (minivan). Gama variata de autoturisme face usoara alegerea vehicului dorit, fie ca este inchiriat pentru a fi utilizat intr-o lunga vacanta alaturi de cei dragi sau cu scopul de ajuta la indeplinirea sarcinilor zilnice.

Toate masinile sunt dotate cu aer conditionat si geamuri electrice. Deoarece compania doreste sa ofere clientilor sai o calatorie sigura, toate masinile dispun de sistem isofix. Acesta asigura fixarea scaunelor de copii in autoturisme intr-o pozitie fixa, rigida si este o parte integranta a unei masini. Astfel ca, in timpul unui impact, scaunul se va comporta unitar cu restul autovehiculului, fata de situatia in care scaunul este prins cu centurile masinii.

Pentru a inchiria o masina de la VAG24 clientul trebuie sa detina permis de conducere valabil si act de identitate care sa ateste ca a implinit varsta de 21 de ani.  Daca plata se face cu cardul, acesta trebuie obigatoriu sa fie card de credit VISA sau MASTERCARD cu litere embosate si sa fie pe numele celui care semneaza contractul de inchiriere (soferului).

VAG24 ofera servicii transparente si de aceea, conditiile in care se poate inchiria o masina sunt afisate publicului pe site-ul: www.VAG24.ro la pagina Conditii de inchiriere. Compania doreste o relatie serioasa cu clientii sai si ii incurajeaza pe acestia ca, in cazul in care au nelamuriri in privinta serviciilor oferite sau doresc informatii suplimentare, sa apeleze cu incredere la numarul de telefon: 0720555333. In cazul in care se doreste inchirierea unei masini de la VAG24 se poate completa un formular online pe www.vag24.ro/rezervari-masini.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *