Arta-Cultura

Se vand deja bilete pentru Untold 2018

Recomanda informatia!

Organizatorii Festivalului Untold 2018 vor incepe sa puna in vanzare de saptamana viitoare biletele pentru evenimentul muzical care se va desfasura anul viitor in vara, intentia acestora fiind aceea de a crea o editie cu si mai multi artisti invitati decat anul trecut. Fanii au ocazia sa cumpere incepand cu saptamana viitoare biletele la un pret special, incepand cu 400 de lei in conditiile in care pretul final urmeaza sa ajunga undeva la 650 de lei.

Editia cu numarul patru al Festivalului Untold urmeaza sa se desfasoare la Cluj-Napoca in perioada 2-5 august 2018 urmand ca lista artistilor invitati sa urce pe scena festivalului sa ajunga undeva la 250 de artisti.

Bogdan Buta, managerul general al festivalului a declarat joi seara in cadrul unei conferinte de presa ca se doreste ca anul viitor sa se ridice stacheta mai sus si sa surprinda publicul intr-un mod placut. In cadrul aceleiasi conferinte s-a mai prezentat un aftermovie al editiei din 2017 care s-a bucurat de un succes enorm.

Editia cu numarul 4 al Festivalul Untold se va desfasura la Cluj-Napoca in perioada 2-5 august 2018. Urmarim sa marim capacitatea prin cresterea scenelor secundare si prin aducerea mai multor artisti live, pentru ca sa vina cat mai multi fani alaturi de noi. Anul viitor ne propunem sa crestem si numarul de artisti, de la 220 cati au fost in 2017 la 250. Incepand de saptamana viitoare, fanii au ocazia sa cumpere bilete la un pret special, de 400 de lei, in conditiile in care pretul final urmeaza sa ajunga la 650 de lei, a declarat Buta.

Pe lista artistilor care urmeaza sa urce pe scena Untold in 2018 se regasesc numele unor artisti care au concertat si anul acesta dar si nume noi. Anul acesta au participat peste 330.000 de persoane.

Recomanda informatia!

Un comentariu la „Se vand deja bilete pentru Untold 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *