Masini

Cand asigurarea Casco devine inutila?

Recomanda informatia!

Accidentele de circulatie pe fondul consumului de bauturi alcoolice devin pe zi ce trece mai numeroase si chiar daca exista sanctiuni severe asupra soferilor, multi dintre ei aleg inconstient sa se urce la volanul masinilor. Ei bine, soferii care consuma alcool la volan sau cei care aleg sa conduca sub influenta bauturilor tari sunt vizati nu doar de amenzi usturatoare, ci si de asigurarile Casco.

Asigurarea Casco devine nula in conditii de accidente rutiere sub influenta alcoolului

Indiferent daca ai consumat alcool cu doar cateva ore sa te urci la volan sau daca ai facut accident cu masina iar vina nu-ti apartine, insa testele arata alcool in sange, asigurarea casco devine nula in acest caz. Pe langa incheierea dosarului penal, a amenzilor usturatoare si a suspendarii permisului de conducere, te vei alege cu sume uriase de plata, chiar daca detii o polita casco.

Pentru ca reprezinta o imprudenta consumul bauturilor alcoolice in momentele in care urmeaza sa sofezi, asumarea faptelor trebuie respectata pe deplin. Pentru o mai mare claritate a situatie, polita casco nu te despagubeste cand consumi alcool, insa nici in urmatoarele cazuri:

  • Circuli sub influenta drogurilor
  • Sunt produse avarii auto din cauza faptului ca ai rulat cu masina prin apa, in mod constient
  • Masina ti-a fost furata, deoarece ai uitat usa descuiata
  • Masina a fost avariat intentionat de proprietar
  • Masina a fost stropita cu diferite substante chimice
  • Masina nu corespunde normelor impuse de ITP

Lista poate continua, iar completarile pot fi facute de la caz la caz, in functie de politica firmei de asigurari!  

In ce conditii polita Casco te va proteja financiar?

asigurare casco online

Conceputa si adapta pentru a raspunde nevoilor actuale, asigurarea casco poate fi instrumentul care te va asigura financiar in caz de avarii, furt, ciocniri izbiri, lovituri, caderi in apa, cutremur, incendiu, etc. ( lista completa de conditii o gasesti pe site-ul firmei de asigurari casco pe care o vei alege).

Suma asigurata de polita casca este de 8.000 de euro si ea se poate aplica doar in cazul in care masina ta are intre 11 – 15 ani vechime.

Daca vei alege sa colaborezi cu o firma de asigurari de incredere, atunci poti solution cu rapiditate dosarul de daune auto pe care il vei completa.  Astfel, deconatarea rapida a banilor nu va fi o problema pentru tine, mai ales daca vei alege cea mai buna firma de asigurari. In urma deciziei tale, poti opta si pentru serviciul online de cumparare a politei casco, o solutie inteligenta pentru a reduce timpul si energia de care dispui!

Pentru alte informatii poti citi si acest articol.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *