Metode de tractare auto

Recomanda informatia!

Numarul tot mai mare de autovehicule duce inevitabil si la defectarea acestora, caz in care se impun masuri de transportare a acestor autovehicule in anumite locatii unde sa se poata interveni pentru remedierea defectiunilor.

Astfel, exista cateva metode de tractare auto pentru a transporta autovehiculul dintr-un punct in altul in functie de anumite conditii:

1. Autovehiculele pot fi remorcate folosindu-se o bara metalica de cel mult 4 metri iar daca sistemele de directie si franare ale autovehiculului tractat sunt functionale, acesta din urma poate fi remorcat si cu o sufa flexibila omologata in lungime de 3-5 metri;

2. Tractarea autovehiculelor ale caror sisteme de directie nu functioneaza se poate face numai daca rotile directoare ale autovehiculului remorcat sunt suspendate cu o macara sau sunt sprijinite pe o platforma de remorcare;

3. Tractarea autovehiculelor pe platforma este cea mai simpla metoda de tractare si poate fi folosita in tractarea autovehiculelor defecte, avariate in accidente, neinmatriculate, in cazul in care se doreste mutarea autovehiculului dintr-o locatie in alta si acesta nu are toate actele necesare pentru a circula pe drumurile publice precum si daca proprietarul autovehiculului doreste mutarea acestuia dar nu detine permis de conducere;

4. Tractarea autovehiculelor noi se face cu autospeciale destinate in mod expres transportului de autovehicule si sunt folosite de fabricile de profil pentru a-si transporta autovehiculele in punctele de desfacere ale dealerilor. Acest tip de autospeciale sunt folosite si de detinatorii de parcuri auto atunci cand mai multe autovehicule trebuiesc transportate la sediile acestora.

Preturile firmelor de tractari auto sunt diferite, de la cele mai mici, dupa cum se poate vedea pe acest site, pana la unele mai mari si sunt calculate in functie de anumite conditii. Firmele specializate in tractari auto ofera garantia transportului in siguranta a autovehiculelor, cea mai sigura si rapida metoda fiind cea de transport pe platforma, riscurile asumate fiind zero in comparatie cu tractarea autovehiculelor folosind sufa elastica, unde putina neatentie poate duce la avarierea atat a autovehiculului tractat cat si a autovehiculului care tracteaza.

Cautand pe internet “tractari Bucuresti” se pot gasi firmele care ofera astfel de servicii si se pot selecta in functie de pret si de necesitati. Este bine de stiut ca o firma de acest gen din Bucuresti de exemplu, cu siguranta va oferi clientilor transport cu platforma oriunde in tara, preturile tractarii auto calculandu-se in functie de distanta pe care urmeaza a se face transportul.

Mergand pe principiul “mai bine sa previi decat sa tratezi“, numerele de telefon ale unei firme de tractari auto nu ar trebui sa lipseasca din torpedoul masinii.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *