Masini

Mi s-a stricat toba finala Opel

Recomanda informatia!

Am un Opel mai vechi cu care merg in special la tara.  Problema este ca saptamana trecuta s-a stricat toba de esapament, care in termeni mai de specialitate se numeste toba finala Opel. De aceea, caut una noua, cu care sa o inlocuiesc, mai ales ca depind foarte mult de masina.

Caut o toba finala Opel, cat mai repede

De cand s-a stricat toba de esapament, ma aflu in cautarea unei alte astfel de piese pentru masina mea. Caut sa o inlocuiesc cu una noua, insa nu am norocul  sa si gasesc una, mai ales ca locuiesc intr-un oras foarte mic, Moinesti.

De aceea, orice informatie imi va fi utila, ca sa gasesc cat mai repede cu putinta o noua toba finala Opel pentru masina mea. Cred ca as avea o sansa sa gasesc aceasta piesa auto daca ma apuc sa caut si pe la service-urile auto, insa nu stiu cat de repede voi reusi sa gasesc aceasta piesa. Chiar nu prea stiu de unde sa o cumpar asa repede.

De asemenea,  in cazul in care nu gasesc piesa, cred ca ar fi bine sa incerc sa o repar. Insa nu stiu daca se mai poate repara toba finala. Si oricum, cel mai bine este sa cumpar o noua toba finala Opel. Nu prea imi place mie sa fac carpeli, caci pana la urma tot se va strica si va trebui sa cumpar o noua toba de esapament. Asa ca mai bine sa fac aceasta investitie acum, caci la toamna va trebui sa cumpar si cauciucuri de iarna pentru masina. Asta inseamna o cheltuiala mare, de aceea prefer sa investesc bani acum pentru a cumpara toba, si nu la toamna.

Masina imi este foarte utila pentru carat marfa

Masina este in stare perfecta de functionare si ma ajuta extrem de mult ca sa car marfa.  Asta pentru ca eu am un solar si car legume, pe care le vinde sotia mea in orasul Bacau.

Insa de cand s-a stricat toba finala a Opelului meu, imi este teama sa mai circul cu masina asta. In plus, se aude si un zgomot destul de puternic. Nu mai spun ca nu vreau nici sa fiu amendat de vreun echipaj de politie, pentru ca Opelul  meu are toba  finala stricata.

De aceea, vreau sa gasesc cat mai repede aceasta piesa auto, ca sa ma pun la adapost de orice problema.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *